Objavljeno: 08.11.2016. 14:07 Izmenjeno: 08.11.2016. 14:07

  Palilula, Borča Greda – kada će prelazi biti ponovo obeleženi u ovom naselju , posebno na trasi autobusa 95, i kada će moći da se prolazi trotoarima jer su u celoj Borči parkiraju automobile, tako da su svi prinuđeni da idu kolovozom.   Od JKP „Beograd put“ dobili smo odgovor da je naša prijava […]

 

Palilula, Borča Greda – kada će prelazi biti ponovo obeleženi u ovom naselju , posebno na trasi autobusa 95, i kada će moći da se prolazi trotoarima jer su u celoj Borči parkiraju automobile, tako da su svi prinuđeni da idu kolovozom.

 

Od JKP „Beograd put“ dobili smo odgovor da je naša prijava za nedovoljnu vidljivost pešačkih prelaza i druge horizontalne signalizacije u naselju Borča Greda evidentirana i prosleđena nadležnim službama JKP „Beograd put“, a kad vremenski uslovi dozvole, ekipe Službe saobraćajne signalizacije obavljaće radove na obnavljanju horizontalne signalizacije, po utvrđenom planu rada i poštujući prioritete. S obzirom na vremenske uslove i obim posla, iz ovog JKP mole za strpljenje.

Nepoštovanje pravila o parkiranju kažnjavaju pripadnici uprave saobraćajne policije, a u zavisnosti od konkretne situacije nepravilno parkiranje podleže i kažnjavanju sudije za prekršaje, za šta prijavu može podneti i Komunalna policija. Naravno, to se odnosi na uređene saobraćanice, što naš sugrađanin treba da uzme u obzir prilikom prijavljivanja ovakvih pojava.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana