Objavljeno: 08.11.2016. 14:06 Izmenjeno: 08.11.2016. 14:06

Rakovica, Petlovo brdo, Mrakovička 48 – gledateljka se žali na nova dva kontejnera koja su nedavno tu postavljena: smeće se ne nosi redovno, kontejner ne može da se otvori i smeće je oko kontejnera. Kaže da je nekoliko puta intervenisala u Čistoći ali ništa se nije promenilo jer samo ponekad počiste oko kontejnera.   Od […]

Rakovica, Petlovo brdo, Mrakovička 48 – gledateljka se žali na nova dva kontejnera koja su nedavno tu postavljena: smeće se ne nosi redovno, kontejner ne može da se otvori i smeće je oko kontejnera. Kaže da je nekoliko puta intervenisala u Čistoći ali ništa se nije promenilo jer samo ponekad počiste oko kontejnera.

 

Od upravnika nadležnog pogona JKP „Gradska čistoća“ dobili smo odgovor da se predmetni kontejneri prazne redovno i dnevno, a redovno se i čisti oko kontejnera jer sugrađani često ne odlažu smeće na propisani način.

Poluga za otvaranje nije neispravna ali je otvaranje malo otežano, jer se sa kontejnera redovno kradu amortizeri koji služe za olakšano otvaranje. Kako je na kontejneru nožna poluga, samo treba uložiti malo veći napor – objasnio nam je upravnik lokalnog pogone JKP, koji se požalio da su krađe tako česte da ne mogu uvek na vreme da zamene amortitzere.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 21°C
Min: 9°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana