Objavljeno: 04.11.2016. 20:40 Izmenjeno: 04.11.2016. 20:40

Čukarica, Čukarička padina, Strugarska 7 – gledateljka kaže da imaju problem sa nepropisno parkiranim vozilima. Ranije su dolazili nadležni i uklanjali vozila to se sada više ne radi, a od automobila ne može da se uđe u zgradu.   Problem je prijavljen Komunalnoj policiji, ali da bi njihova patrola mogla da na licu mesta zatekne […]

Čukarica, Čukarička padina, Strugarska 7 – gledateljka kaže da imaju problem sa nepropisno parkiranim vozilima. Ranije su dolazili nadležni i uklanjali vozila to se sada više ne radi, a od automobila ne može da se uđe u zgradu.

 

Problem je prijavljen Komunalnoj policiji, ali da bi njihova patrola mogla da na licu mesta zatekne nepravilno parkirana vozila i napiše prijavu sudiji za prekršaje, najbolje je da drastične slučajeve bezobzirnog parkiranja prijavite operaterima Komunalne policije u Beogradskom pozivnom centru na poznati BKS br. tel. 0800/110011 (besplatni broj za pravu fiksnu telefoniju) ili 011/3090-007 (za mobilne i IP mreže).

Takođe, problem možete prijaviti Saobraćajnoj policiji i JKP „Parking servis“ ali brzu reakciju možete očekivati samo u slučaju opasnosti po saobraćaj, drastično kršenje saobraćajnih propisa, kao i nepravilno zauzeće obeleženih parking mesta i zoniranih područja.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana