Objavljeno: 04.11.2016. 13:14 Izmenjeno: 04.11.2016. 13:14

Rakovica, Ulica Pere Velimirovića preko puta broja 33 – gledateljka kaže da je sa stanice autobusa 42 uklonjena nadstrešnica i nije vraćena, a stanica je i dalje na istom mestu.   Odgovor smo dobili od nadležnih iz Direkcije za javni prevoz: Nadstrešnica na predmetnom autobuskom stajalištu postavljena je na osnovu sprovedenog Konkursa i potpisanog Ugovora […]

Rakovica, Ulica Pere Velimirovića preko puta broja 33 – gledateljka kaže da je sa stanice autobusa 42 uklonjena nadstrešnica i nije vraćena, a stanica je i dalje na istom mestu.

 

Odgovor smo dobili od nadležnih iz Direkcije za javni prevoz:

Nadstrešnica na predmetnom autobuskom stajalištu postavljena je na osnovu sprovedenog Konkursa i potpisanog Ugovora sa izabranim ponuđačem na bazi reciprociteta, gde se na ime izrade, montaže i održavanja nadstrešnica ustupa pravo korišćenja i izdavanja reklanog prostora uz određenu nadoknadu.

Kako je izabrani izvođač obrazložio da usled nedovoljno atraktivne pozicije nije u mogućnosti da izdaje reklamni prostor na autobuskom stajalištu „Hasanaginica“ linije JLPP br. 42 u Ul. Pere Velimirovića zbog čega su bile ugorožene i druge redovne aktivnosti na ovoj lokaciji, Direkcija za javni prevoz na osnovu uvida u svoju evidenciju u vezi sa izmenom i protokom putnika, predmetnu nadstrešnicu opredelila za drugu lokaciju od većeg značaja za javni prevoz.

Takođe vas obaveštavamo da je za narednu godinu predviđen novi konkurs o koncesiji za izradu i montažu uličnog i stajališnog mobilijara, na kome je predviđeno da jedna od lokacija za postavljanje nadstrešnica ponovo bude i autobusko stajalište „Hasanaginica“ linije JLPP br. 42 u Ul. Pere Velimirovića, – kažu u Direkciji za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana