Objavljeno: 02.11.2016. 12:50 Izmenjeno: 02.11.2016. 12:50

Čukarica, Žarkovo – gledalac kaže da je pre nekoliko meseci u Spasovdanskoj ulici uspostavljena druga taksi stanica u toj ulici. Kolovoz ima samo dve trake i u tom delu je puna linija, pa je nemoguće propisno obilažnje, a što je nebezbedno za pešake, vozila i za autobuse sa linije 89.   Odgovor Sekretarijata za saobraćaj: […]

Čukarica, Žarkovo – gledalac kaže da je pre nekoliko meseci u Spasovdanskoj ulici uspostavljena druga taksi stanica u toj ulici. Kolovoz ima samo dve trake i u tom delu je puna linija, pa je nemoguće propisno obilažnje, a što je nebezbedno za pešake, vozila i za autobuse sa linije 89.

 

Odgovor Sekretarijata za saobraćaj:

U Ulici Spasovdanska, na potezu od Repiške do Ul. Nike Strugara, po projektu je planirano i izvedeno obeležavanje taksi stajališta i kolovoza, tako da sa desne strane – gledano u smeru ka Trgovačkoj ulici –postojeća širina kolovoza saobraćajno je organizovana tako da postoji jedna saobraćajna traka po smeru i traka za taksi vozilo, – kaže se u odgovoru Sektora za auto taksi prevoz Direkcije za javni prevoz.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura -4°C

Vedro

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana