Objavljeno: 26.10.2016. 11:25 Izmenjeno: 26.10.2016. 11:25

  Ripanj – gledalac kaže da je na programu Studija B čuo informaciju da će taj deo grada dobiti vodu do kraja godine. Gledalac pita da li će od toga biti nešto.   Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ove godine finansira izgradnju distributivnog cevovoda dužine osam kilometara, koji će zatvoriti vodovodni prsten oko […]

 

Ripanj – gledalac kaže da je na programu Studija B čuo informaciju da će taj deo grada dobiti vodu do kraja godine. Gledalac pita da li će od toga biti nešto.

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ove godine finansira izgradnju distributivnog cevovoda dužine osam kilometara, koji će zatvoriti vodovodni prsten oko Ripnja. Na ovaj način sva naselja koja imaju izgrađenu sekundarnu mrežu u ovom području dobiće stabilno snabdevanje gradskom vodom, a omogućiće se i nastavak izgradnje sekundarne mreže u delovima Ripnja gde ona još nije izgrađena. Radovi su u toku i biće završeni u narednih par meseci objasnili su u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana