Objavljeno: 20.10.2016. 10:15 Izmenjeno: 20.10.2016. 10:15

Gledalac kaže da se pre nekoliko meseci mnogo govorilo o legalizaciji a njemu se sada čini da se ne radi ništa. Gledalac je podneo zahtev za legalizaciju, ali svaki put kada ode u Sekretarijat od službenica uvek dobije isti odgovor – čekajte, biće. Gledaoca zanima da li će taj zakon o legalizaciji stvarno da zaživi […]

Gledalac kaže da se pre nekoliko meseci mnogo govorilo o legalizaciji a njemu se sada čini da se ne radi ništa. Gledalac je podneo zahtev za legalizaciju, ali svaki put kada ode u Sekretarijat od službenica uvek dobije isti odgovor – čekajte, biće. Gledaoca zanima da li će taj zakon o legalizaciji stvarno da zaživi i da li će biti zaustavljena divlja gradnja.

 

Skupština Srbije usvojila je još novembra prošle godine Zakon o legalizaciji objekata, Zakon o ozakonjenju, koji omogućava jeftiniju i jednostavniju legalizaciju nelegalno izgrađenih objekata. Problem o kojem govori gledalac jeste ogroman broj predmeta u Sekretarijatu za legalizaciju, pri čemu veliki deo nema potpunu dokumentaciju, što dovodi do odlaganja i dugog čekanja na konačno rešenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana