Objavljeno: 19.10.2016. 11:29 Izmenjeno: 19.10.2016. 11:29

Zvezdara, Dimitrija Tucovića 162 – gledateljka se žali da je posle nadogradnje u njihovoj zgradi nastao problem sa odvođenjem kišnice (napravljeni su spoljni oluci), koja ulazi u temelje tako da je gledateljkin stan često vlažan. Obraćala se opštini Zvezdara i Gradskom stambenom ali niko ne može da joj pomogne. Htela je da angažuje izvođače da […]

Zvezdara, Dimitrija Tucovića 162 – gledateljka se žali da je posle nadogradnje u njihovoj zgradi nastao problem sa odvođenjem kišnice (napravljeni su spoljni oluci), koja ulazi u temelje tako da je gledateljkin stan često vlažan. Obraćala se opštini Zvezdara i Gradskom stambenom ali niko ne može da joj pomogne. Htela je da angažuje izvođače da joj betoniraju i ojačaju pojas oko temelja i oluka ali su joj iz Stambenog rekli da to ne sme sama da radi. Ko može da pomogne u ovakvoj situaciji i kome da se obrati.

 

– Odgovor GO Zvezdara:

Dogradnja zgrade vršena je sa građevinskom dozvolom, a izdata je i upotrebna dozvola. Skupština stambene zgrade treba da se obrati JP „Gradsko stambeno“ sa zahtevom za popravku staza oko zgrade.

Gospođa je na sastanku u Odeljenju za inspekcijske poslove već dobila ovakvu informaciju, ali se žalila da ostali stanari neće da se angažuju oko problema.

– Odgovor JP „Gradsko stambeno“:

Po zahtevu stanara naše preduzeće izvelo je radove na popravci trotoara sredinom maja 2015. godine sa dve strane zgrade, ulične i dvorišne, onako kako su stanari tražili – bočna strana ostala je neurađena. Radovi su izvedeni u svemu prema pravilima struke i prateći konfiguraciju terena. Od strane našeg preduzeća stanari nikada nisu dobili informaciju da radove koje vaša gledateljka pominje ne smeju sami da izvedu (kada kažemo sami, mislimo bez angažmana JP „Gradsko stambeno“). Zahtev za navedeni problem nemamo u našem sistemu, tako da ukoliko stanari žele da se predmetni radovi izvedu, neka podnesu pisani zahtev overen pečatom predsednika Skupštine stambene zgrade Dimitrija Tucovića 162. Zahtev mogu podneti ili na pisarnici u direkciji našeg preduzeća u Danijelovoj 33, ili na Radnoj jedinici našeg preduzeća u onoj opštini kojoj pripada predmetna zgrada (u ovom slučaju RJ Zvezdara u Subotičkoj 16), svakog radnog dana od 7.30 do 15.30h.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana