Objavljeno: 18.10.2016. 11:11 Izmenjeno: 18.10.2016. 11:11

Zemun, Batajnica – gledateljka je videla kako se otvaraju zdravstvene stanice po drugim naseljima, pa pita kada će biti izgrađena ambulanta i u Batajnici?   Od Sekretarijata za zdravstvo dobili smo sledeći odgovor: U MZ Batajnica postoji zdravstvena stanica na adresi Jovana Brankovića br 1, u neposrednoj blizini crkve. Objekat je površine oko 1.400m² raspoređenih […]

Zemun, Batajnica – gledateljka je videla kako se otvaraju zdravstvene stanice po drugim naseljima, pa pita kada će biti izgrađena ambulanta i u Batajnici?

 

Od Sekretarijata za zdravstvo dobili smo sledeći odgovor:

U MZ Batajnica postoji zdravstvena stanica na adresi Jovana Brankovića br 1, u neposrednoj blizini crkve. Objekat je površine oko 1.400m² raspoređenih kroz dve etaže. U ovom objektu smeštene su sledeće zdravstvene službe: opšta medicina, pedijatrija, ginekologija, stomatologija, služba kućnog lečenja, patronaža.

U ovoj godini izvedeni su radovi na adaptaciji i sanaciji postojećih prostora. U narednom periodu ne planira se formiranje novih zdravstvenih punktova na teritoriji MZ Batajnica.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno vedro

Subota
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana