Objavljeno: 17.10.2016. 19:50 Izmenjeno: 17.10.2016. 19:52

Stari grad – gledateljka se žali da već dve godine ništa nije urađeno po pitanju preprodavaca na Trgu Mire Trailović i okoline Bajlonijeve pijace. Izlazi komunalna inspekcija opštine i grada i Komunalna policija, ali trajnih rezultata nema. (Ljiljana) Kako i gledateljka navodi, pomenuti problem poznat je svim nadležnim službama, pa će i pored redovnih obilazaka […]

Stari grad – gledateljka se žali da već dve godine ništa nije urađeno po pitanju preprodavaca na Trgu Mire Trailović i okoline Bajlonijeve pijace. Izlazi komunalna inspekcija opštine i grada i Komunalna policija, ali trajnih rezultata nema. (Ljiljana)

Kako i gledateljka navodi, pomenuti problem poznat je svim nadležnim službama, pa će i pored redovnih obilazaka u pogodnom momentu ponovo biti organizovane zajedničke akcije komunalnih inspekcija i Komunalne policije. Napominjemo da ove službe rade u okviru svojih ovlašćenja i po važećim propisima, ali i da nije realno očekivati nagle promene navika dela naših sugrađana i navedenog čestog nepoštovanja zakona i propisa o komunalnom redu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana