Objavljeno: 14.10.2016. 12:07 Izmenjeno: 14.10.2016. 12:07

Zemun, Prvomajska 33 – gledalac se žali da 8 meseci plaćaju tolu vodu a imaju je 5 minuta dnevno. Pita u čemu je problem, jer ne veruje da je u pitanju jedna pokvarena baterija, kako su im rekli majstori iz „Gradskog stambenog“. Preti da zbog toga neće plaćati komunalije.   JP „Gradsko stambeno“ zaduženo je […]

Zemun, Prvomajska 33 – gledalac se žali da 8 meseci plaćaju tolu vodu a imaju je 5 minuta dnevno. Pita u čemu je problem, jer ne veruje da je u pitanju jedna pokvarena baterija, kako su im rekli majstori iz „Gradskog stambenog“. Preti da zbog toga neće plaćati komunalije.

 

JP „Gradsko stambeno“ zaduženo je za održavanje zajedničkih delova stambenih zgrada, odnosno zajedničkih uređaja i instalacija u njima. Šestog oktobra ove godine naše preduzeće remontovalo je pumpu za toplu vodu na pomenutoj adresi i što se tiče instalacija koje su u našoj nadležnosti, sve je u redu. Naše stručne službe su mišljenja da postoji realna mogućnost da je negde u zgradi otkazao mešač na jednoručnoj bateriji, zbog čega može da dolazi do ovih problema. Inače, pomenuti problem nije u našoj nadležnosti, lokalnog je karaktera i za to su zaduženi vlasnici stanova, – kažu u JP „Gradsko stambeno“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana