Objavljeno: 13.10.2016. 11:30 Izmenjeno: 13.10.2016. 11:30

Voždovac, Vojvode Stepe 249 – gledateljka pita da li EDB može da zameni katanac koji se nekada nalazio na kutiji za strujomere? Stanari su uredili zgradu i ofarbali ormare, a sada pitaju da li imaju pravo na neku vrstu pomoći u vidu zamene katanca?   Odgovor preduzeća „EPS snabdevanje“ (ranije EDB): Obaveštavamo Vas da je […]

Voždovac, Vojvode Stepe 249 – gledateljka pita da li EDB može da zameni katanac koji se nekada nalazio na kutiji za strujomere? Stanari su uredili zgradu i ofarbali ormare, a sada pitaju da li imaju pravo na neku vrstu pomoći u vidu zamene katanca?

 

Odgovor preduzeća „EPS snabdevanje“ (ranije EDB):

Obaveštavamo Vas da je dana 04.10.2016.godine ekipa Odeljenja montera Odseka za tehničke usluge Banovo Brdo izašla na teren u Ul. vojvode Stepe br. 249, izvršila kontrolu mernog mesta i utvrdila da je merno mesto u ispravnom stanju, a da na mernim ormanima postoje bravice EDB koje su neispravne, kao i katanci. Dana 07.10.2016.godine ekipa Odeljenja montera Odseka za tehničke usluge Banovo Brdo je izvršila zamenu katanaca, – kažu u Informativnom centru EPS snabdevanje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura -2°C

Pretežno oblačno

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 0°C
Min: -5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana