Objavljeno: 12.10.2016. 11:56 Izmenjeno: 12.10.2016. 11:56

Zvezdara, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 9-39 – gledalac se žali na problem koji predstavlja blok privremenih objekata – lokala, koji su napravljeni pre više od dvadeset godina i sada ili stoje prazni ili nelegalno rade, npr. pečenjara koja ga „truje dimom“, tu nema trotoara, a od nekih lokala su na divlje napravljeni stanovi do 300kvm. Od […]

Zvezdara, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 9-39 – gledalac se žali na problem koji predstavlja blok privremenih objekata – lokala, koji su napravljeni pre više od dvadeset godina i sada ili stoje prazni ili nelegalno rade, npr. pečenjara koja ga „truje dimom“, tu nema trotoara, a od nekih lokala su na divlje napravljeni stanovi do 300kvm.

Od GO Zvezdara dobili smo odgovore nadležnih Odeljenja za inspekcijske poslove i Odeljenja za komunalne delatnosti:

– Povodom pitanja iz jutarnjeg programa Studija B u vezi objekata u ul. Ljubiše Miodragovića 9-39, obaveštavamo vas da su pomenuti objekti u postupku legalizacije, odnosno ozakonjenja i ne mogu biti uklonjeni do pravosnažnog okončanja tih postupaka.

– Povodom Vaše prijave koja se odnosi na izgradnju trotoara na delu ul.Ljubiše Miodragovića br.9-39, obaveštavamo Vas da trenutno nema finansijskih sredstava za izgradnju trotoara na napred navedenoj lokaciji.

Zahvaljujemo se na ukazanom problemu u Vašem kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana