Objavljeno: 07.10.2016. 10:09 Izmenjeno: 07.10.2016. 10:09

Voždovac, Padina – pored primedbi na turističke agencije, gledateljka je posstavila pitanje u vezi sa Ul. vojvode Vlahovića, koja je nebezbedna jer je uzana i nema trotoara. Ona ima predlog da ulica bude jednosmerna i tako postane bezbednija za prolaznike.   Gledateljki je već sutradan (5.10) prenesen načelni odgovor koji se odnosio na celokupno naselje, […]

Voždovac, Padina – pored primedbi na turističke agencije, gledateljka je posstavila pitanje u vezi sa Ul. vojvode Vlahovića, koja je nebezbedna jer je uzana i nema trotoara. Ona ima predlog da ulica bude jednosmerna i tako postane bezbednija za prolaznike.

 

Gledateljki je već sutradan (5.10) prenesen načelni odgovor koji se odnosio na celokupno naselje, a sad smo dobili i konkretni odgovor Sekretarijata za saobraćaj:

Naselje je stihijski izgrađeno, bez poštovanja planiranih širina kolovoza i mogućnošću izgradnje trotoara. Ne postoji pravilno izgrađena mreža koja može da podrži uvođenje jednosmernog režima saobraćaja, – kaže se u novom odgovoru Sekretarijata za saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 12°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana