Objavljeno: 07.10.2016. 10:08 Izmenjeno: 07.10.2016. 10:08

Palilula, Rospi ćuprija, Slanački put 2 – gledateljka se ponovo javila da pita ko će da očisti Mirijevski potok i ko će da ojača korito potoka kako se voda ne bi izlivala i plavila temelje kuća? Gledateljka se žali na nesnosan smrad jer je potok zapušten i pun smeća.   Odgovor Sekretarijata za privredu: Sekretarijat […]

Palilula, Rospi ćuprija, Slanački put 2 – gledateljka se ponovo javila da pita ko će da očisti Mirijevski potok i ko će da ojača korito potoka kako se voda ne bi izlivala i plavila temelje kuća? Gledateljka se žali na nesnosan smrad jer je potok zapušten i pun smeća.

 

Odgovor Sekretarijata za privredu:

Sekretarijat za privredu između ostalog vrši organizovanje i finansiranje vodoprivrednih delatnosti na vodnom području, koje je u nadležnosti grada, kao i nadzor nad obavljanjem vodoprivrednih delatnosti. JVP „Beogradvode“ realizuje Program o izmeni i dopuni programa uređenja vodotoka na teritoriji grada Beograda u 2016. godini, koji je doneo gradonačelnik grada Beograda (br.3-428/16 –G). Navedenim Programom obuhvaćeno je održavanje regulisanog korita Mirijevskog potoka od km 0+000 do km 0+250. Vaš zahtev će se prosledti JVP „Beogradvode“ koje će izaći na teren i u najkraćem roku dostaviti detaljnu informaciju o pomenutom problemu, kao i merama koje nameravaju da preduzmu, – kažu u nadležnom Sekretarijatu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 1°C

Slab sneg

Nedelja
Oblačno

Max: 3°C
Min: 1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana