Objavljeno: 06.10.2016. 12:10 Izmenjeno: 06.10.2016. 12:10

Sopot, Guberevac – gledalac pita kada će biti završeni radovi na uvođenju vodovoda gde su 350 domaćinstva bez vode. Na pitanje o dovođenju vode do Guberevca odgovarano je više puta iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, gde smo ponovo uputili pitanje i dobili novi odgovor:. Snabdevanje vodom naselja Guberevac planirano je iz pravca […]

Sopot, Guberevac – gledalac pita kada će biti završeni radovi na uvođenju vodovoda gde su 350 domaćinstva bez vode.

Na pitanje o dovođenju vode do Guberevca odgovarano je više puta iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, gde smo ponovo uputili pitanje i dobili novi odgovor:.

Snabdevanje vodom naselja Guberevac planirano je iz pravca Lisović centar i izgradnjom rezervoara „Dubrava“. Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2016. godinu, Direkcija je planirala da se započne sa aktivnostima na izgradnji rezervoara „Dubrava“.

U toku je postupak formiranja građevinske parcele za izgradnju rezervoara „Dubrava“ nakon čega će se pristupiti izradi tehničke dokumentacije, – kaže se u odgovoru Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 20°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana