Objavljeno: 06.10.2016. 12:05 Izmenjeno: 06.10.2016. 12:08

  Zvezdara, Čede Mijatovića 1 – gledalac je osoba sa invaliditetom i ima parking mesto u toj ulici, ali se dešava da se drugi parkiraju na mesto koje je obezbeđeno za osobe sa invaliditetom. Kada se to desi preko dana gledalac pozove „Parking servis“ i onu u roku od 15-tak minuta dođu. Problem je kada […]

 

Zvezdara, Čede Mijatovića 1 – gledalac je osoba sa invaliditetom i ima parking mesto u toj ulici, ali se dešava da se drugi parkiraju na mesto koje je obezbeđeno za osobe sa invaliditetom. Kada se to desi preko dana gledalac pozove „Parking servis“ i onu u roku od 15-tak minuta dođu. Problem je kada se neko parkira noću, odnosno posle ponoći „Parking servis“ ne dolazi.

Dobili smo odgovor Korisiničkog servisa JKP „Parking servis“:

Prema evidenciji JKP „Parking servis, dizalice su upućene po pozivu povodom nepropisnog parkiranja na posebnom invalidskom mestu u Ulici Čede Mijatovića broj 1 u dva navrata – 15. juna i 1. septembra 2016. godine. U oba slučaja dizalica JKP „Parking servis” je po nalogu nadležnih organa izašla na teren i uklonila vozila koja su bila nepropisno parkirana na posebno obeleženom parking mestu za vozilo osobe sa invaliditetom. Služba za uklanjanje vozila radi 24 časa, ali JKP „Parking servis“ uklanja vozila na osnovu naloga Saobraćajne policije i Komunalne inspekcije opštine ili grada i nije u mogućnosti samostalno da postupa. Naše angažovanje zavisi od mogućnosti nadležnih organa da pojačaju kontrolu poštovanja saobraćajno-komunalnih propisa odnosno da izdaju nalog za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

JKP „Parking servis“, kada god je to moguće, izlazi u susret građanima, koji preko Korisničkog servisa prijave nepropisno parkirano vozilo, a dizalice reaguju odmah po dobijanju naloga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana