Objavljeno: 05.10.2016. 16:17 Izmenjeno: 05.10.2016. 16:17

Grocka, Smederevski put, stanica kod Plantaže u Boleču – na stajalištu „Plantaže“ (br. st. 1463) oštećena je nadstrešnica; stub „pečurke“ ostao jeiskrivljen posle udarca šlepera pre nešto više od mesec dana. Gledateljka kaže da iskrivljena „pečurka“ preti da padne i predstavlja opasnost za putnike. (Desanka) Problem je prijavljen Direkciji za javni prevoz od koje smo […]

Grocka, Smederevski put, stanica kod Plantaže u Boleču – na stajalištu „Plantaže“ (br. st. 1463) oštećena je nadstrešnica; stub „pečurke“ ostao jeiskrivljen posle udarca šlepera pre nešto više od mesec dana. Gledateljka kaže da iskrivljena „pečurka“ preti da padne i predstavlja opasnost za putnike. (Desanka)

Problem je prijavljen Direkciji za javni prevoz od koje smo odmah odobili odgovor da je u toku procedura potpisivanja ugovora sa preduzecem koje bi trebalo da za potrebe Direkcije obavlja poslove održavanja stajališnog mobilijara. Po potpisivanju ugovora biće izdat nalog da se izvrši ili uklanjanje ili popravka oštećenja na nadstrešnicama na stajalištu, u zavisnosti od stepena oštećenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana