Objavljeno: 28.09.2016. 10:49 Izmenjeno: 28.09.2016. 10:49

(od 25.08) Grocka, Leštane – gledalac pita da li će i kada biti produžena linija 306 do Bubanj potok, kako je obećavano. On takođe pita da li će na raskrsnici u centru Leštana biti obeleženi pešački prelazi, jer ovako nije bezbedno za pešake. Odgovor Direkcije za javni prevoz i Sekretarijata za saobraćaj: Studijom mreže linija […]

(od 25.08) Grocka, Leštane – gledalac pita da li će i kada biti produžena linija 306 do Bubanj potok, kako je obećavano. On takođe pita da li će na raskrsnici u centru Leštana biti obeleženi pešački prelazi, jer ovako nije bezbedno za pešake.

Odgovor Direkcije za javni prevoz i Sekretarijata za saobraćaj:

Studijom mreže linija javnog prevoza koju je za potrebe Direkcije za javni prevoz uradio Saobraćajni fakultet, a koja je urađena na osnovu ankete i brojanja putnika na teritoriji grada, nije predviđeno produženje trase predmetne linije za sva vozila na liniji osim pojedinih polazaka koji već saobraćaju do Bubanj potoka.

Deo pitanja koji se odnosi na postavljanje prelaza i ležećih policajaca biće zaveden kao zvanični predmet Sekretarijata za saobraćaj i rešavan u okviru redovne procedure. Stručna ekipa Sekretarijata za saobraćaj će izaći na teren kako bi snimila stanje i razmotrila moguće mere na predmetnoj lokaciji. O nalazima sa terena i mogućim merama ćemo Vas naknadno obavestiti, – kaže se u odgovoru Sekretarijata za saobraćaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana