Objavljeno: 28.09.2016. 10:41 Izmenjeno: 28.09.2016. 10:41

Zemun, Zemunski park – gledateljka pita kada će biti sređen park ovaj park, popravljene staze, koje su sada pune rupa, neosvetljene, a dečija igralište u mraku i dr. problemi. Odgovor JKP „Zelenilo Beograd“: Predmetna površina predložena je za rekonstrukciju, zahtev je prosleđen stručnim službama JKP „Zelenilo Beograd“, kako bi se izradio projekat. Nakon obrade podataka […]

Zemun, Zemunski park – gledateljka pita kada će biti sređen park ovaj park, popravljene staze, koje su sada pune rupa, neosvetljene, a dečija igralište u mraku i dr. problemi.

Odgovor JKP „Zelenilo Beograd“:

Predmetna površina predložena je za rekonstrukciju, zahtev je prosleđen stručnim službama JKP „Zelenilo Beograd“, kako bi se izradio projekat. Nakon obrade podataka od strane naših stručnih službi, zahtev će biti prosleđen na dalje razmatranje resornom Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove grada Beograda, koji odobrava sredstva za projekte ove vrste.

Radove na čistoći, održavanju mobilijara, košenju i ostale radove iz redovnog Programa održavanja, JKP „Zelenilo Beograd“ nastaviće da obavlja po utvrđenoj dinamici.

Kako su nas za pitanje osvetljenja iz JKP „Zelenila Beograd“ uputili na nadležna preduzeća, u JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su nam da nije bilo prijava za Gradski park u Zemunu, ali da će svakako poslati ekipu u kontrolu.

Ukoliko su sve svetiljke u funkciji, a gledateljka smatra da park nije dovoljno osvetljen, potrebno je obraćanje Sekretarijatu za energetiku, koji jedini može odobriti izmenu projekta osvetljenja parka.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 12°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana