Objavljeno: 26.09.2016. 10:43 Izmenjeno: 26.09.2016. 10:43

Gledateljka sa Palilule se ponovo javlja i kaže da je pre dva meseca pokušala da zakaže prijem kod predsednika Opštine. Iako joj je rečeno da će biti uskoro pozvana, od sastanka za sada nema ništa. Isto pitanje postavila je i za prijem kod gradonačelnika, odnosno gradskog menadžera.   Gospođa Olga obratila se Beogradskom pozivnom centru […]

Gledateljka sa Palilule se ponovo javlja i kaže da je pre dva meseca pokušala da zakaže prijem kod predsednika Opštine. Iako joj je rečeno da će biti uskoro pozvana, od sastanka za sada nema ništa. Isto pitanje postavila je i za prijem kod gradonačelnika, odnosno gradskog menadžera.

 

Gospođa Olga obratila se Beogradskom pozivnom centru (Beokom servisa) 14. jula ove godine. Nakon što je pažljivo saslušana, rečeno joj je da gradonačelnik i gradski menadžer nisu osobe koje mogu da joj pomognu rešavanju opisanih problema (bacanje kućnog smeća sa prozora od strane komšija gđe Olge, kao i popravka ulaznih vrata stambene zgrade u kojo živi) , već je dobila savet da je najbolje da se obrati nadležnim službama (JP „Gradsko stambeno“ i komunalnoj inspekciji GO Palilula), što je ona odbila da učini.

U vezi sa zakazivanjem razgovora sa presednikom GO Palilula, iz Informativne službe GO Palilula rekli su nam da je zakazivanje razgovora sa predsednikom Opštine i dalje omogućeno građanima (u okviru akcije „Otvorena vrata Kabineta predsednika opštine“) ukoliko se jave na broj telefona: 2694-429 i ostave svoje podatke, kao i razlog njihovog obraćanja, dok će im termin sastanka biti naknadno javljen (u skladu sa rasporedom obaveza predsednika opštine Palilula).

– Odgovor na pitanje da li gradski menadžer prima građane (pitao Slavoljub) objavili smo 16.septembra:

Iz kabineta gradonačelnika odgovoreno nam je da gradski menadžer prima stranke, ali je neophodno prethodno dostavljanje detalja problema pisanim putem ovom kabinetu (preko pošte ili direktno na pisarnici) na adresu Dragoslava Jovanovića br. 2; tel. 3246-764; 3229-787. U dopisu je potrebno i ostaviti broj telefona i adresu, kako bi se stranka uspešno kontaktirala, a traženi prijem i razgovor bio zakazan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana