Objavljeno: 23.09.2016. 13:00 Izmenjeno: 23.09.2016. 13:00

Ponovo se javio gledalac iz Lozovika da pita za kolekciju iz zbirke njihovog pokojnog sugrađanina, prof. mr Radomira Markovića. Gledalac pretpostavlja da se zbirka sada nalazi u Žarkovu u Vojnom institutu. Iako smo na Internetu pronašli podatak iz 2003. godine da „u Astronautičkom klubu u Žarkovu postoji Profina soba gde su izložena mnogobrojna priznanja (…)“, […]

Ponovo se javio gledalac iz Lozovika da pita za kolekciju iz zbirke njihovog pokojnog sugrađanina, prof. mr Radomira Markovića. Gledalac pretpostavlja da se zbirka sada nalazi u Žarkovu u Vojnom institutu.

Iako smo na Internetu pronašli podatak iz 2003. godine da „u Astronautičkom klubu u Žarkovu postoji Profina soba gde su izložena mnogobrojna priznanja (…)“, pitanje je prosleđeno nadležnoj službi u Ministarstvu odbrane, čiji je deo Vojnotehnički institut, koji se nalazi na Belim vodama u Žarkovu, GO Čukarica.

Ako to može da pomogne gledaocu iz Lozovika, na sajtu Vojnotehničkog istituta [www.vti.mod.gov.rs] nalaze se i kontakti pomenutog instituta:

VOJNOTEHNIČKI INSTITUT, Ratka Resanovića 1, 11030 Beograd, tel: 011/250-8308; imejl:vti@vti.vs.rs

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana