Objavljeno: 22.09.2016. 10:04 Izmenjeno: 22.09.2016. 10:04

Voždovac, Mitrovo brdo, Ulica vojvode Vlahovića – gledateljka pita kada će biti uređena kišna kanalizacija i trotoari u ovoj ulici.   Pored prošlogodišnjeg odgovora upućenog drugoj gledateljki, koji je pročitan 19. septembra, dobili smo i novi odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda: Direkcija sprovodi niz aktivnosti na izgradnji saobraćajnica sa nedostajućom infrastrukturom u […]

Voždovac, Mitrovo brdo, Ulica vojvode Vlahovića – gledateljka pita kada će biti uređena kišna kanalizacija i trotoari u ovoj ulici.

 

Pored prošlogodišnjeg odgovora upućenog drugoj gledateljki, koji je pročitan 19. septembra, dobili smo i novi odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

Direkcija sprovodi niz aktivnosti na izgradnji saobraćajnica sa nedostajućom infrastrukturom u naselju Padina a prema Planu detaljne regulacije četiri mesne zajednice opština Zvezdara i Voždovac – naselje Padina („Službeni list grada Beograda“ br. 14/05).

Formirane su građevinske parcele za sve novoplanirane saobraćajnice sa nedostajućom infrastrukturom. Rešavanje imovinsko pravnih odnosa za deo planiranih saobraćajnica je završen i Direkcija je u postupku ugovoranja tehničke kontrole dokumentacije za izvođenje radova na izgradnji saobraćajnica sa infrastrukturom na lokaciji Padina – II faza

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana