Objavljeno: 21.09.2016. 09:31 Izmenjeno: 21.09.2016. 09:31

Zvezdara, Gospićka ulica 15 – gledalac se ponovo javio da prijavi da su posle njegovog javljanja u program izlazili nadležni da reše pitanje odvoda vode sa ulice. Međutim, ništa nije urađeno, a voda se i dalje zadržava tako da je kretanje ulicom nemoguće. Željko je isto pitanje postavio 12. avgusta i 6. septembra (i jednom […]

Zvezdara, Gospićka ulica 15 – gledalac se ponovo javio da prijavi da su posle njegovog javljanja u program izlazili nadležni da reše pitanje odvoda vode sa ulice. Međutim, ništa nije urađeno, a voda se i dalje zadržava tako da je kretanje ulicom nemoguće.

Željko je isto pitanje postavio 12. avgusta i 6. septembra (i jednom na radiju), kada mu je odgovoreno:

(od 6. 9) Zvezdara, Gospićka 15 – gledalac je već zvao da postavi pitanje u vezi sa vodom koja posle svake kiše ostaje u velikoj količini na ulici. Kaže da su ljudi iz „Beograd puta“ dolazili ali ništa nije urađeno. (Željko)

Pitanje je ponovo postavljeno JKP „Beograd put“, iako smo na ranije već dobili odgovor:

(od 12.8) Zvezdara, Gospićka 15 – gledalac kaže da se „čim padne kiša ispred kapije napravi jezero“ u ulici i da se ne može proći od vode. Kaže da to tako traje već dve godine, otkad je JKP „Beograd put“ asfaltirao ulicu i da je kod novogradnje u br. 21. zatvoren slivnik (što je rekao tek u uključenju na radio StB) (Željko)

Od JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo odgvor da je rukovodilac pogona Kanalizacije BG1 pozvao sugrađanina sa Zvezdare koji je rekao da u ulici uopšte nema slivnika kišne kanalizacije i da jezero nastaje zbog lošeg asfaltiranja. Pitanje prosleđeno i JKP „Beograd put“ i u slučaju da problem ne bude rešen, Željko se može obratiti saobraćajnoj inspekciji Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Ipak, u međuvremenu smo dobili odgovor JKP „Beograd put“:

Nadležne službe JKP „Beograd put“ izašle su na lokaciju koju sugrađanin navodi radi uvida u stanje na terenu i uvrstile sanaciju pomenutog oštećenja u Plan rada ekipa Službe za građevinsku oprativu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana