Objavljeno: 21.09.2016. 09:29 Izmenjeno: 21.09.2016. 09:29

Zemun, Altina – ponovo se javio gledalac da pita da li može da se izmeni trasa autobuske linije 81 i da umesto Ugrinovačkom ulicom, kojom ionako idu svi ostali autobusi, ide Prvomajskom ulicom, kojom ide samo autobus 83. 1. (od 30.08) Zemun, Altina – gledalac iz naselja Altina 2 nije zadovoljan trasom kojom saobraćaju autobuske […]

Zemun, Altina – ponovo se javio gledalac da pita da li može da se izmeni trasa autobuske linije 81 i da umesto Ugrinovačkom ulicom, kojom ionako idu svi ostali autobusi, ide Prvomajskom ulicom, kojom ide samo autobus 83.

1. (od 30.08) Zemun, Altina – gledalac iz naselja Altina 2 nije zadovoljan trasom kojom saobraćaju autobuske linije 81 i 81L. On predlaže da autobusi umesto Ugrinovačkom ulicom idu Prvomajskom, Jakoba Kuburovića, Bežanijskom i da bi to odgovaralo putnicima sa Altine 2 koji koriste liniju 81. (Milinko)

2. (od 30.08) Zemun – gledateljka sa Altine ne slaže se sa gledaocem koji se prvi uključio i tražio izmenu trase autobusa 81. Ona smatra je je bolje da je tražio veći broj autobusa na toj liniji, jer u špicu ne može da se uđe u vozilo. (Desanka)

I na prvi put postavljljeno pitanje dobili smo odgovor Direkcije za javni prevoz Sekretarijata za saobraćaj (ali nije bilo mesta za objavljivanje):

Linije 81 i 81L su praktično jedna linija čije se trase delimično razdvajaju u samom naselju Altina kako bi opslužile što veći broj korisnika i imaju zajednički red vožnje, odnosno usaglašene polaske sa oba terminusa. Nije planirana izmena trasa ovih linija van naselja, – odgovorili su u Direkciji za javni prevoz, a sada su dodali i da kroz obe ulice prolaze po 3 linije . Ugrinovačkom 81, 81L i 85, a Prvomajskom 15, 18, 78 (+45) i da je mreža linija urađena po studiji Saobraćajnog fakulteta (verifikovanoj i rađenoj po anketama i brojanjima putnika) i da zato nema osnova za menjanjem bilo kojih od postojećih rešenja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana