Objavljeno: 20.09.2016. 12:52 Izmenjeno: 20.09.2016. 12:52

Čukarica, Ostružnica – gledateljka se žali na iznos računa za vodu na računu „Infostana“. Poslednja dva meseca dobila je uvećan iznos od oko 3.380 dinara (ranije 2100-2200).   Odgovor nadležne službe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ S obzirom da gledateljka nije ostavila podatke koji se tiču tačnog mesta potrošnje tj. ulicu i broj (ili šifru […]

Čukarica, Ostružnica – gledateljka se žali na iznos računa za vodu na računu „Infostana“. Poslednja dva meseca dobila je uvećan iznos od oko 3.380 dinara (ranije 2100-2200).

 

Odgovor nadležne službe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“

S obzirom da gledateljka nije ostavila podatke koji se tiču tačnog mesta potrošnje tj. ulicu i broj (ili šifru korisnika – ident. broj sa uplatnice JKP „Infostan-tehnologija“), nismo u mogućnosti da pružimo tražene informacije. Napominjemo da se na ostavljeni telefonski broj dobija Ambulanta Ostružnice, – kažu u JKP BVK.

– Kako gledateljka nije ostavila ni svoju adresu ni svoj kontakt, nego br. tel. ambulante u Ostružnici, najbolje je da se sama obrati Službi projdaje JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u Danijelovoj 32, i tamo se javi referentu zaduženom za taj deo Čukarice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 1°C

Pretežno vedro

Subota
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana