Objavljeno: 20.09.2016. 12:49 Izmenjeno: 20.09.2016. 12:49

Palilula, Ovčanski put, Ul. 1013. nova – gledateljka kaže da ulica nije asfaltirana do kraja; ona je više puta podnosila zahtev da se ulica asfaltira do kanala, a sada i da se to spoji sa ulicom preko kanala i poslednji dopis opštini uputila je pre nekoliko dana. To će pomoći u zaprašivanju komaraca, kao i […]

Palilula, Ovčanski put, Ul. 1013. nova – gledateljka kaže da ulica nije asfaltirana do kraja; ona je više puta podnosila zahtev da se ulica asfaltira do kanala, a sada i da se to spoji sa ulicom preko kanala i poslednji dopis opštini uputila je pre nekoliko dana. To će pomoći u zaprašivanju komaraca, kao i lakšem pristupu kamiona za odnošenje smeće.

 

S obzirom da je gledateljka svoj osnovni zahtev prema GO Palilula, obnovila i obogatila novim detaljima, mogli smo samo proslediti njeno pitanje Direkciji za puteve Sekretarijata za saobraćaj, koja na osnovu ovakvih predloga koji dolaze iz gradskih opština, sastavlja Predlog plana uređenja i obnove ulica i saobraćajnica za narednu godinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura -5°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 0°C
Min: -5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana