Objavljeno: 16.09.2016. 10:31 Izmenjeno: 16.09.2016. 10:31

  Da li gradski menadžer Goran Vesić prima građane i u kom terminu?   Iz kabineta gradonačelnika odgovoreno nam je da gradski menadžer prima stranke, ali je neophodno prethodno dostavljanje detalja problema pisanim putem ovom kabinetu (preko pošte ili direktno na pisarnici) na adresu Dragoslava Jovanovića br. 2; tel. 3246-764; 3229-787. U dopisu je potrebno […]

 

Da li gradski menadžer Goran Vesić prima građane i u kom terminu?

 

Iz kabineta gradonačelnika odgovoreno nam je da gradski menadžer prima stranke, ali je neophodno prethodno dostavljanje detalja problema pisanim putem ovom kabinetu (preko pošte ili direktno na pisarnici) na adresu Dragoslava Jovanovića br. 2; tel. 3246-764; 3229-787. U dopisu je potrebno i ostaviti broj telefona i adresu, kako bi se stranka uspešno kontaktirala, a traženi prijem i razgovor bio zakazan.

 

 

8 Responses to “”

  1. Mirjana Jovanovic каже:

    Postovani ,
    kada i gde zamenik gradonacelnika prima gradjane ? I kako se moze stupiti u kontakt sa gosp. Vesicem ? Hvala Vam unapred .

  2. Maja Labus каже:

    Postovani gopodine Vesicu.

    Moje ime je Maja Labus, po obrazovanju Doktorka Italijanske renesansne knjizevnosti. Ja se trenutno nalazim na ulici i nemam nikog da mi pomogne, a razzlog je sledeci. Ceo zivot sam zivela u inostranstvu, pre trigodine zadesila se u Srbiji, ostala, ali se ispostavilo da nikom ne trebam. Imala sam svoju ustedjevinu i od nje sam zivela. Pre godinu dana sam iznajmila stan u Mlatisuminoj ulici, platila godinu dana unapred, ostalo je para taman da zivim jos neko vreme i osmislim svoj odlazak iz zemlje. medjutim, razbolela sam se od najtezeg oblika korone, produzene korone, bila vezana za krevet 8 meseci i sve pare su otisle na lecenje. Prvog juna se navrsilo godinu dana od zakupa, ostala sam u stanu do 25. i posto nisam imala da platim za taj mesec i ostala su neplacena tri infostana, bila sam izbacena iz stana, s tim da je sav moj namestaj, velike vrednosti ostao unutra i sutra ce ga baciti. Izgubila sam SVE za sta sam radila celog zivota, jer sam se razbolela. Sada sam uz svo moje radno iskustvo po celom svetu sa psom osudjena na ulicu. Izvinite, ali i ako je od Srbije, mnogo je. Kao i od Beograda. Najljubaznije Vas molim da me primete ASAP.
    S postovanjem,
    Maja Labus
    061 2548493

  3. Војин Игњатијевић каже:

    Поштовани г.Весић СОЛУНСКИ РАТНИЦИ немају споменик у Београду,А ТРЕБАЛО БИ! Биста ОКО СОКОЛОВО у будућност загледано, би можда било одговарајуће решење које прескупо није, а радовало би и г. ПРЕСДСЕДНИКА да је открије15.09.2022, ДАН ЗАСТАВЕ СРБИЈЕ !!! Могућа локација:ТЕСЛА ГРАД ако га буде!!! Срдачан поздрав Воји Игњатијевић 064 24 17 143

  4. Kovacevic Branko каже:

    Postovani g-din Vesic-u
    Zeli mo vam pokazati prednost naseg resenja sagorevanja komunalnog i drugog otpada pretvarsjuci u el- energiju ,toplotnu /toplotnu i rashlladnu/
    Pri cemu pokazuje
    Visok nivo/ dozvoljen/ ekologije
    Bolja zivotna sredina
    Ekstra profit- dobit u milijardama eu
    …….
    U zelji sto skorijeg detaljnjikeg ptezentovanja
    Mi vas pozdravljamo
    Nas kontskt
    Mob 064 84 55 288

  5. Katarina каже:

    Poštovani,

    Da li gradska vlast ima uticaj na rad EPS-a? Konkretno, kupili smo stan u Žarkovu pre mesec dana. Plaćeno je sve što treba da bi se dobio priključak i rečeno je da će biti za „7 do 10 dana“. Od 15. oktobra do danas struja nije priključena. Živimo sa bebom od 7 meseci u stanu bez struje. Obraćali smo se na razne adrese u EPS-u i svi nam govore da nisu nadležni. Molimo Vas za pomoć!

  6. Valentina каже:

    Postovani
    Nisu mi refurdirana sredstva za knjige za prvaka .Mi smo postom slali kazu da nismo do roka poslali .Iako smo mozda zakasnili smatram da nije uredu I humano za Nas Koji smo mozda zakasnili da nam se ne vrsti novac.Ja Sam majka cetvoro dece svaki dinar mi je bitan ,I zelim svoj novac .Nikakve rokove smatram da nije uredu da namecete I oni Koji su zakasnili treba da dobiju svoje pravo

    S postovanjem

    Valentina Joksic

    Molim odgovor

  7. nikolina каже:

    Poštovani, u ulici Tomočke bune, Ledine, Opština Novi Beograd leži ogromna količina vode.Tom ulicom je nemoguće proći kolima a kamo li sa decom koje idu u vrtič i skolu.
    Sad kad krenu mrazevi i sneg ulica postaje nebezbedna.

  8. Dragana Radaljac каже:

    Po[tovani
    Ja sam Dragana Radaljac PROF. UPRAVNIC u Đure Gajića 2 u Zemun polju.U toj zgradi se nalazi stan br 2 koji je u vlasništvu Republike Srbije i koji nezakonito naseljavaju neka lica Romske nacionalnosti.Molim Vas da ustanovite da li je stan u vlasništvu grada i da li je moguće ta lica iseliti jer prave haos u zgradi i oko zgrade.
    Srdačno Dragana Radaljac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana