Objavljeno: 09.09.2016. 13:22 Izmenjeno: 09.09.2016. 13:22

  (od 5.09) Rakovica, Miljakovac, ulica Stevana Opačića 46 – gledateljka kaže da je u aprilu i maju došlo je do kvara na toplovodu, zbog čega je cela ulica ostala bez grejanja, a stanovnicima su i računi bili umanjeni. Međutim, tada kvar nije otklonjen („nisu smei da kopaju i kvare park“), ali gledateljka kaže da […]

 

(od 5.09) Rakovica, Miljakovac, ulica Stevana Opačića 46 – gledateljka kaže da je u aprilu i maju došlo je do kvara na toplovodu, zbog čega je cela ulica ostala bez grejanja, a stanovnicima su i računi bili umanjeni. Međutim, tada kvar nije otklonjen („nisu smei da kopaju i kvare park“), ali gledateljka kaže da se ni u međuvremenu ništa nije radilo da se toplovod popravi za zimu, pa pita kada će.

 

Odgovor JKP „Beogradske elektrane“:

Javno komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“ nedavno je dobilo dozvolu nadležnih inspekcijskih organa da mogu da poseku stablo ispod kojeg se nalazi primarni toplovod iz kojeg se toplotnom energijom snabdeva nekoliko stambenih objekata u ulici Stevana Opačića. S obzirom da se kvar na toplovodu nalazi ispod stabla, on do sada nije mogao da bude saniran, pa su potrošači iz pojedinih objekata pomenute ulice bili oslobođeni plaćanja toplotne energije za april i maj ove godine, odnosno za mesece kada im nije isporučivana toplotna energija.

Do početka predstojeće grejne sezone, kvar na tom delu toplovoda toplane „Miljakovac“ će biti otklonjen, a potrošači će imati redovnu isporuku toplotne energije, – kažu u JKP BE.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana