Objavljeno: 09.09.2016. 13:20 Izmenjeno: 09.09.2016. 13:20

  Čukarica, Cerak, Šavnička ulica – gledateljka se žali da na se uglu Šavničke i Ljubice Ivošević-Dimitrov nalazi 6 kontejnera, što gledateljka smatra prevelikom koncentracijom i da oko njih ima mnogo smeća, pa čak i i „starih dvoseda, troseda“. Gledateljka pita da li ti kontejneri mogu da se drugačije rasporede, da bi ih bilo manje. […]

 

Čukarica, Cerak, Šavnička ulica – gledateljka se žali da na se uglu Šavničke i Ljubice Ivošević-Dimitrov nalazi 6 kontejnera, što gledateljka smatra prevelikom koncentracijom i da oko njih ima mnogo smeća, pa čak i i „starih dvoseda, troseda“. Gledateljka pita da li ti kontejneri mogu da se drugačije rasporede, da bi ih bilo manje.

 

Od lokalnog pogona JKP „Gradska čistoća“ dobili smo odgovor da je ovakav raspored kontejnera predviđen planom Sekretarijata za saobraćaj i da se ne može menjati osim novim rešenjem ovog Sekretarijata, ali i da ne vide mogućnost drugačijeg rasporeda.

Što se tiče stvaranje deponije, rečeno je da će odmah obići lokaciju i ukloniti svaki višak smeća koji se u međuvremenu pojavio.

Povodom ostavljenih „dvoseda, troseda“, podsećamo gledateljku da je prethodni vikend bio prvi vikend u mesecu u toku koga se sugrađani pozivaju da iznesu svoje kabasto smeće, kako bi ekipe JKP „Gradska čistoća“ to uklonile organizovano i brzo.

To pokazuje da njene komšije spadaju u one pažljivije sugrađane koji poštuju pravila i postupke na koje ih podsećaju gradska uprava i komunalna preduzeća.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 27°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana