Objavljeno: 08.09.2016. 10:56 Izmenjeno: 08.09.2016. 10:56

Palilula, Zrenjaninski put – ponovo se javila gledateljka da pita kada će iz kanala biti uklonjena pokošena trava na Zrenjaniskom putu od Pančevačkog mosta prema Kotežu i to sa obe strane puta. Na više puta postavljano pitanje slede svi odgovori koje smo dobili od nadležnih: – Odgovor na pitanje postavljeno 19.8: Od JKP „Beograd put“ […]

Palilula, Zrenjaninski put – ponovo se javila gledateljka da pita kada će iz kanala biti uklonjena pokošena trava na Zrenjaniskom putu od Pančevačkog mosta prema Kotežu i to sa obe strane puta.

Na više puta postavljano pitanje slede svi odgovori koje smo dobili od nadležnih:

– Odgovor na pitanje postavljeno 19.8:

Od JKP „Beograd put“ dobili smo odgovor da ovo preduzeće nije obavljao radove u navedenom periodu („pre dvadesetak dana“) i na lokaciji koja je navedena u prijavi.

Kako izvođač radova nije naznačen, a ni lokacija nije precizno navedena, prijava je upućena komunalnoj inspekciji Sekretarijata za inspekcijske poslove.

– Odgovor na isto pitanje postavljeno 22.8.

U vezi prijave koja se odnosi na zagušene kanale na delu Zrenjaninskog puta, Krnjača, GO Palilula, obaveštavamo vas da je inspektor za ulice i puteve izlaskom na teren utvrdio činjenično stanje i rešenje pod brojem X-08-347-3170/16 naložio Direkciji za puteve grada Beograda da odguši i pročisti iste, – kaže se u odgovoru Sekretarijata za inspekcijske poslove, Sektora za saobraćajni inspekcijski nadzor – Odeljenje za ulice i puteve.

– Kako izgleda da problem nije rešen, prijavu smo opet uputili nadležnom Sekretarijatu za saobraćaj – direkciji za puteve i Sekretarijatu za inspekcijske poslove.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana