Objavljeno: 21.06.2024. 14:44 Izmenjeno: 21.06.2024. 14:44

Ohridska ulica, GO Vračar.  Gledalac se žali da ima mnogo bara po putu u ovoj ulici. Gledalac kaže da  slivnici nisu očišćeni i pita da li taj problem može da se reši. ( Milomir)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da je problem  prijavljen i po nalogu broj 2-3473 ekipa JKP BVK će […]

Ohridska ulica, GO Vračar.  Gledalac se žali da ima mnogo bara po putu u ovoj ulici. Gledalac kaže da  slivnici nisu očišćeni i pita da li taj problem može da se reši. ( Milomir)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da je problem  prijavljen i po nalogu broj 2-3473 ekipa JKP BVK će intervenisati u najkraćem mogućem roku.

 

Gledalac se žali da je park u Zemunu u Ulici Cara Dušana 131 pun smeća jer radnici Zelenila dolaze jednom u tri nedelje a trebalo bi da dolaze češće. (Dejan)

 

Prema odgovoru koji smo dobili iz JKP „Zelenilo Beograd“ čišćenje navedenog parka obavljeno je u petak 21.06.2024. godine.

 

 

Selo Arapovac, GO Lazarevac.  Gledalac kaže da je na ovoj lokaciji  postavljena vodovodna mreža koja stoji pet godina i ništa se ne radi, a meštani nemaju odakle da piju vodu jer svi bunari su zagađeni.  On pita da li Gradski zavod za javno zdravlje da li može da se pomogne da se očiste bunari i šta oni savetuju. ( Radomir)

 

Odgovor Gradskog zavoda za javno zdravlje:

 

Iako želimo da pomognemo u konkretnom slučaju na pitanje Vašeg gledaoca iz sela Arapovac kod Lazarevca, koji preko Vas pita može li kako da se pročisti voda u bunarima, nemamo dovoljno podataka da bismo dali stručno mišljenje o tome.

 

Osnovna stvar je da li je gledalac izvršio laboratorijsku analizu vode iz bunara i kakvi su rezultati. Na osnovu njih stručno lice Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd može da da preporuku šta treba da se učini kako bi se popravio kvalitet vode u bunaru.

 

Upućujemo gledaoca da se javi na telefon 011/2078-636 gde će mu lekari Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd dati potrebne savete.

 

Gledalac pita da li u selo Arapovac bar jednom nedeljno može da se pošalje cisterna sa vodom za piće jer godinama nemaju vodu zbog zagađenih bunara. (Radomir)

 

Molbu i predlog gledaoca Servisni centar Grada Beograda prosledio je GO Lazarevac.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana