Objavljeno: 18.06.2024. 14:48 Izmenjeno: 18.06.2024. 14:48

Gledateljka pita kada je planirano prskanje komaraca u naselju Paunov breg- Kolonija, ulica Radomira Markovića. Kaže da imaju najezdu komaraca. (Ljiljana)   Odgovor JKP „Gradska čistoća“:   Akciju suzbijanja komaraca na Banjici ekipe Sektora za ekologiju i unapređenje životne sredine JKP „Gradska čistoća“ Beograd sprovešće u četvrtak, 20. juna 2024. godine, u periodu od 18 […]

Gledateljka pita kada je planirano prskanje komaraca u naselju Paunov breg- Kolonija, ulica Radomira Markovića. Kaže da imaju najezdu komaraca. (Ljiljana)

 

Odgovor JKP „Gradska čistoća“:

 

Akciju suzbijanja komaraca na Banjici ekipe Sektora za ekologiju i unapređenje životne sredine JKP „Gradska čistoća“ Beograd sprovešće u četvrtak, 20. juna 2024. godine, u periodu od 18 časova do ponoći.

 

 

Ulica Vinka Grdana, Krnjača, GO Palilula. Gledateljka ima problem jer je u njenom dvorištu postavljena strujna bandera bez njene saglasnosti. Na tu banderu gledateljka nije priključena, išla je da urgira u EDB, ali su njen zahtev za izmeštanje bandere odbili. Ona moli  za pomoć i pita šta da radi. (Vesna)

 

Iz Elektrodistribucije Beograd dobili smo sledeći odgovor:

 

Ogranak Elektrodistribucije Krnjača na navedenoj adresi nije ni ugradio pomenuti stub niti je izmeštao mrežu. Ogranak Krnjača  dobio je dopis u kojem je traženo izmeštanje predmetnog betonskog stuba. Ekipa Ogranka izašla je na lice mesta i konstatovala je, na osnovu informacija dobijenih od vaše sagovornice, da je stub podignut pre dve do tri godine i da je nju prethodno usmeno kontaktirao komšija za saglasnost da  stub u sopstvenom aranžmanu podigne na njenom placu (jer je kabl išao preko njegovog objekta). Tada je dala usmenu saglasnost, ali su se, kako kaže, kasnije promenile okolnosti. Stub može da se izmesti sa druge strane ograde, ali troškove snosi sama stranka.

 

Gledateljka pita gde može da nađe čajeve i tablete Bekunis, nigde ih nema u gradu i zašto. ( Gordana)

 

Iz Apoteke Beograd odgovaraju da se pomenuti lekovi se  više ne proizvode zbog usaglašavanja sa evropskom regulativom, te ih nema u nabavci. Iz Apoteke Beograd , dodaju da se gledateljka  u njihovim apotekama možete posavetovati o svojim tegobama kako bi našli adekvatan način za uklanjanje simptoma.

 

Gledateljka pohvaljuje opštinu Čukarica što je postavila klupe na putu ka Topčiderskom groblju. (Dana)

 

Pohvalu gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je GO Čukarica.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana