Objavljeno: 17.06.2024. 14:53 Izmenjeno: 17.06.2024. 14:53

Gledateljka se javlja iz Koteža i postavlja pitanja kada će biti betonirane staze na Pančevačkom mostu u jako su lošem stanju i veoma je opasno da se tuda prolazi. ( Viber)   Odgovor JP „Putevi Srbije“:   Na Pančevačkom mostu ne postoje pešačke staze, već su u pitanju revizione, odnosno servisne staze. Tokom juna i […]

Gledateljka se javlja iz Koteža i postavlja pitanja kada će biti betonirane staze na Pančevačkom mostu u jako su lošem stanju i veoma je opasno da se tuda prolazi. ( Viber)

 

Odgovor JP „Putevi Srbije“:

 

Na Pančevačkom mostu ne postoje pešačke staze, već su u pitanju revizione, odnosno servisne staze. Tokom juna i jula meseca one staze koje su oštećene biće popravljene.

 

Gledateljka pita na koji način može da se smeni upravnik zgrade koji ne izvršava svoje obaveze.

 

Skupština stambene zajednice bira i razrešava upravnika. Inicijativu za zakazivanje sednice skupštine može podneti i svaki vlasnik posebnog dela. Ako upravnik ne zakaže sednicu skupštine na zahtev vlasnika posebnog dela u roku od deset dana, vlasnik posebnog dela je može sam zakazati, o čemu obavezno obaveštava upravnika.Na sednici prostom većinom odlučuje se o razrešenju upravnika iz redova stanara (domaće lice). Za razrešenje profesionalnog upravnika potrebna je dvotrećinska većina. Obaveštenje o održavanju sednice skupštine mora se istaći najmanje tri dana pre dana održavanja skupštine, osim u hitnim slučajevima.

 

Skupština stambene zajednice odlučuje na sednici, ali se odluke mogu donositi i davanjem pisanih izjava van sednice. Vlasnik posebnog dela može glasati i pisanim ili elektronskim putem, u kom slučaju se za potrebe izračunavanja kvoruma smatra da taj član stambene zajednice prisustvuje sednici.

 

Gledalac pita  da li može da se napravi bazen u Sremčici. Gledalac predlaže lokaciju Rakina bara. (Đura)

 

Pitanje i predlog gledaoca Servisni centar Grada Beograda uputio je GO Čukarica. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

Gledalac pohvaljuje Dom zdravlja na Miljakovcu i doktorku Vesnu Đokić Tasić kao i doktorku Anđelu Maričić zbog pažnje , strpljenja i profesionalnosti. ( Radovan)

 

Pohvale gledaoca Servisni centar Grada Beograda prosledio je DZ „Rakovica“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana