Objavljeno: 28.05.2024. 16:57 Izmenjeno: 28.05.2024. 16:57

Ulice Školska, Gorička, Veštih pletilja, naselje Sremčica, GO Čukarica. Gledalac se žali da žitelji ovih ulica nemaju vodu  a nisu dobili nikakvo obaveštenje o isključenju. ( Novica)     Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da je do prekida vodosnabdevanja došlo  zbog kvara na vodovodnoj mreži i bez vode su bili stanovnici Goričke i […]

Ulice Školska, Gorička, Veštih pletilja, naselje Sremčica, GO Čukarica. Gledalac se žali da žitelji ovih ulica nemaju vodu  a nisu dobili nikakvo obaveštenje o isključenju. ( Novica)

 

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da je do prekida vodosnabdevanja došlo  zbog kvara na vodovodnoj mreži i bez vode su bili stanovnici Goričke i okolnih ulica u naselju Sremčica. Ekipe JKP BVK otklonile su kvar na vodovodnoj mreži juče, 28.05.2024. godine, oko 15 časova.

 

Žitelji ovih ulica trebalo bi da sada imaju normalno snabdevanje vodom.

 

 

Gledateljka je poslala fotografiju rupe  na samom kolovozu koja je ogromna, kod autobuskog stajališta 459 u ulici Tošin bunar. ( Mara)

 

Prijavu gledateljke prosledili smo Sekretarijatu za inspekciju, nadzor i komunikaciju kako bi nakon inspekcijskog nadzora naložili asfaltiranje predmetne rupe.

 

Gledateljka  moli da se Ulica Porodice Trajković broj 15 priključi na kanalizaciju i pita šta treba   da uradi  i kome može da se obrati da bi mogli da izvrše priključenje. ( Nada)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ uputili su gledateljku da se za izgradnju nedostajuće komunalne infrastrukture obrati Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Nakon izgradnje kanalizacione mreže za priključenje na istu potrebno je da se gledateljka obrati nadležnom javnom komunalnom preduzeću.

 

Gledateljka pita da li može da se sredi jezero na Trešnji i  da se sredi plaža i izgradi hotel  ili restoran. ( Marija)

 

Predloge i pitanja gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je GO Sopot. Po dobijanju traženih informacija, obavestićemo gledateljku.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana