Objavljeno: 21.11.2023. 14:30 Izmenjeno: 21.11.2023. 14:30

Gledateljka prijavljuje oštećenje na trotoaru na uglu ulica Mirka Banjevića 1 i Samjuela Beketa 26. Gledateljka traži da ekipa izađe na teren i popravi to oštećenje. (Jelena)     Iz JP „Putevi Beograda“ odgovaraju da je Nadzorni organ JP „Putevi Beograda“ izvršio obilazak predmetne lokacije i konstatovao da se radi o oštećenju koje ne pripada […]

Gledateljka prijavljuje oštećenje na trotoaru na uglu ulica Mirka Banjevića 1 i Samjuela Beketa 26. Gledateljka traži da ekipa izađe na teren i popravi to oštećenje. (Jelena)

 

 

Iz JP „Putevi Beograda“ odgovaraju da je Nadzorni organ JP „Putevi Beograda“ izvršio obilazak predmetne lokacije i konstatovao da se radi o oštećenju koje ne pripada javnoj saobraćajnoj površini , te stoga nije u nadležnosti  ovog preduzeća. Na fotografijama koje je JP „Putevi Beograda“ dostavio Servisnom centru Grada Beograda vidi se pešačka staza koja prolazi pored zgrade. Prijavu smo dalje prosledili inspekciji kakao bi pokrenuli inspekcijski nadzor i utvrdili u čijoj je nadležnosti predmetna staza.

Gledateljka iz Surčina pita kada će biti uvedena kanalizacija u Novom Surčinu, dobijali su odgovor ali ništa određeno. ( Anica)

 

Iz GO Surčin dobili smo odgovor da opština redovno pokreće inicijativu za izgradnju kanalizacione mreže u svim naseljima opštine, kao i za izgradnju vodovodne mreže u delovima opštine koje nemaju gradski vodovod kod gradskih institucija čija je to delatnost, Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda i JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

 

Podsećamo na  odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda o kom smo već informisali gledateljku da Trećim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na pripremi za izgradnju kanalizacije u predmetnom području.

 

Gledateljka pita da li može na stanici Novo Bežanijsko groblje u pravcu Zemun Polja  da se postavi  nadstrešnica. (Milijana)

 

Predlog i pitanje gledateljke u vezi sa postavljanjem nadstrešnice na navedenoj lokaciji Servisni centar grada Beograda prosledio je Sekretarijatu za javni prevoz.

 

 

Gledateljka je pohvalila  Kliniku za  endokrinologiju . Pohvalila je svo osoblje – sestre, spremačice i lekare a uputila je posebnu zahvalnost dr Katarini Taušanović i sestrama na prijemu Biljani i Vesni . (Milka)

 

Pohvale gledateljke Servisni centar Grada Beograda prosledio je Kliničkom centru Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana