Objavljeno: 17.08.2016. 09:55 Izmenjeno: 17.08.2016. 09:55

Zemun, Zagorska – gledateljka pita ko je dozvolio da se na parkiralištu u toj uličici iza DZ, između Banijske i Rada Končara, postave metalne garaže (šupe) s leve strane ulice između solitera? Kaže da ih sada ima dvadesetak.   Pitanje smo poslali GO Zemun, čiji komunalni inspektori bi trebalo da provere ovakve navode i dobili […]

Zemun, Zagorska – gledateljka pita ko je dozvolio da se na parkiralištu u toj uličici iza DZ, između Banijske i Rada Končara, postave metalne garaže (šupe) s leve strane ulice između solitera? Kaže da ih sada ima dvadesetak.

 

Pitanje smo poslali GO Zemun, čiji komunalni inspektori bi trebalo da provere ovakve navode i dobili odgovor Odeljenja za inspekcijske poslove GO Zemun:

Komunalni inspektor Odeljenja za inspekcijske poslove – Komunalna inspekcija je tokom novembra 2009. godine u potpunosti sproveo upravni postupak u vezi sa 16 limenih garaža, čiji su vlasnici NN lica, a koje se nalaze u Zemunu, Ul. Zagorska preko puta broja 18.

Navedene garaže nalaze se u Planu izvršenja Komunalne inspekcije.

Sekretarijatu za inspekcijske poslove, Sektoru za izvršni postupak i inspekcijski nadzor Gradske uprave grada Beograda obratili smo se 28.12.2015. godine i 29.03.2016. molbom da se Odeljenju za inspekcijske poslove GO Zemun – Komunalna inspekcija opredele sredstva u cilju sprovođenja izvršenja preko drugog lica prema navedenom Planu izvršenja. Do današnjeg dana nismo dobili odgovor na navedene dopise, – kaže se u odgovoru načelnice odeljenja za inspekcijske poslove GO Zemun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno oblačno

Sreda
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana