Objavljeno: 19.10.2023. 14:26 Izmenjeno: 19.10.2023. 14:26

Kuriska ulica, GO Zemun. Gledalac pita kada će se rekonstruisati ova ulica. Pre 11 godina je izgrađena kanalizacija i ta ulica nije sređena od tada. (Goran)     Odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:   Trećim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koje je usvojila Skupština grada […]

Kuriska ulica, GO Zemun. Gledalac pita kada će se rekonstruisati ova ulica. Pre 11 godina je izgrađena kanalizacija i ta ulica nije sređena od tada. (Goran)

 

 

Odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

 

Trećim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, Direkcija nema planiranih aktivnosti na pripremi za izgradnju Kurirske ulice u Zemun polju.

Nadležna gradska opština može u svoju listu prioriteta da uvrsti i navedene aktivnosti za naredni period, a prema procedurama propisanim za kapitalne projekte koji se finansiraju ili sufinansiraju iz javnih prihoda i primanja u smislu zakona kojim se uređuje budžetski sistem.

 

Predlog za rekonstrukciju Kurirske ulice prosleđen je GO Zemun.

 

 

Gledateljka prijavljuje da nema grejanja u ulici Jurija Gagarina 212. Ona kaže da u ovom objektu  cela jedna vertikala nije u funkciji. (Viber)

 

Da bi reklamaciji na kvalitet grejanja bila potpuna potrebno je da gledateljka dostavi ime i prezime, adresu, broj stana i kontakt telefon. Zbog svih potrebnih podataka  iz JKP „Beogradske elektrane“ gledateljki preporučuju da sve vrste kvarova i curenje vode iz grejnih tela ili kućnih grejnih instalacija prijavi isključivo pozivom na broj telefona Servisnog centra grada Beograda 11-0-11 ili putem mejl adrese servisnicentar@beograd.gov.rs. Samo na taj način prijava će biti uvažena i upućena ekipi za hitne intervencije kako bi kvar bio otklonjen u najkraćem roku.

 

Gledateljka se javila ponovo i dostavila podatke o situaciji sa vozačem autobusa na liniji 51, Banbus prevoz, broj autobusa je 2130. Vozač je naterao gledateljku da napusti autobus, četiri  stanice pre poslednje kod pošte na sred ulice 04.10.2023 oko 11 sati. (Ljiljana)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo sledeći odgovor:

 

Pritužbu gledateljke smo uputili stručnim službama Sekretarijata za javni prevoz koje su nadležne za navedeno i prevozniku da proveri navode, preduzme odgovarajuće mere i o svemu nas obavesti.

 

Gledateljka sa Novog Beograda pita  šta se dešava sa poštom u Bloku 61. Ona pita zašto se pošiljke iz te pošte preusmeravaju a da se građani ne obaveste. (Draga)

 

Preporučujemo gledateljki da svoju primedbu na rad pošte uputi neposredno JP „Pošta Srbije“.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana