Objavljeno: 13.10.2023. 19:33 Izmenjeno: 13.10.2023. 19:33

Jurija Gagarina 75, GO Novi Beograd. Gledalac se žali da je JKP „Beogradske elektrane“ izvodilo radove pre 3 godine, i da nakon radova nisu vratili površinu u prvobitno stanje. (Aleksandar)   Iz JKP „Beogradske elektrane“ su nam dostavili sledeći odgovor:   Obaveštavamo Vas povodom žalbe da je sektor Distributivnog područja Novi Beograd uputila zahtev za […]

Jurija Gagarina 75, GO Novi Beograd. Gledalac se žali da je JKP „Beogradske elektrane“ izvodilo radove pre 3 godine, i da nakon radova nisu vratili površinu u prvobitno stanje. (Aleksandar)

 

Iz JKP „Beogradske elektrane“ su nam dostavili sledeći odgovor:

 

Obaveštavamo Vas povodom žalbe da je sektor Distributivnog područja Novi Beograd uputila zahtev za dovođenje površine u prvobitno stanje nakon završenih radova nadležnoj građevinskoj službi u okviru preduzeća JKP „Beogradske elektrane“.

 

 

Gledateljka ima 80 godina slabo je pokretna, već  nekoliko puta ima neprijatne situacije sa istim vozačem gradskog autobusa na liniji 51. U sredu 11.10.2023 u 10 sati i 50 minuta je izbacio iz autobusa i  to nije prvi put . Gledateljka je želela da ostane u autobusu dok autobus okrene jer linija 51. ima kružnu putanju. Ona pita da li vozači po zakonu mogu ili ne mogu zadržati putnike – osobe sa invaliditetom na okretnici  dok autobus ne krene? ( Ljiljana)

 

Primedbu gledateljke na ponašanje vozača Servisni centar grada Beograda prosledio je Sekretarijatu za javni prevoz. Pitanje o pravilima u vezi sa zadržavanjem putnika u vozilima na okretnici je takođe  upućeno pomenutom Sekretarijatu. Po dobijanju odgovora i tražene informacije obavestićemo gledateljku.

 

 

Gledateljka pita  ko izdaje dozvole za otvaranje kladionica. U Višnjičkoj banji u ulici Mirka Milojkovića na 150 -200 metara se otvaraju dve kladionice. (Ljubinka)

 

Kako nije reč o komunalnom problemu, preporučujemo gledateljki da se u vezi sa traženim informacijama neposredno obrati Ministarstvu finansija – Upravi za igre na sreću.

 

 

Gledateljka želi da pohvali osoblje bolnice Sveti Sava, prijemno odeljenje, doktorku Jasminu i tehničare Iliju, Milicu i Dariju. Oni su 12.10. 2023.godine  gledateljku primili i pregledali i veoma im je zahvalna. (Zorica)

 

Servisni centar grada Beograda je pohvale gledateljke prosledio bolnici Svet Sava. Iz ove bolnice su odgovorili da im je drago  da neko vrednuje napore koje ulažu da pacijenti budu dijagnostikovani, lečeni i zadovoljni.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana