Objavljeno: 04.10.2023. 14:19 Izmenjeno: 04.10.2023. 14:19

Gledateljka pita kada će u Domu zdravlja u Resniku da bude normalizovan rad lekara. Ona kaže da nemaju stalno zaposlenog lekara opšte praske kao ni ginekologa i fizijatra. Gledateljka kaže da na Kanarevom brdu ultrazvuk radi samo pre podne i zbog toga pacijenti moraju da idu privatno. (Svetlana)   Odgovor Doma zdravlja Rakovica:   U […]

Gledateljka pita kada će u Domu zdravlja u Resniku da bude normalizovan rad lekara. Ona kaže da nemaju stalno zaposlenog lekara opšte praske kao ni ginekologa i fizijatra. Gledateljka kaže da na Kanarevom brdu ultrazvuk radi samo pre podne i zbog toga pacijenti moraju da idu privatno. (Svetlana)

 

Odgovor Doma zdravlja Rakovica:

 

U Domu zdravlja Rakovica, zdravstvena stanica Resnik, Edvarda Griga 18 na opštoj praksi rade po tri doktora medicine u obe smene od ponedeljka do  petka od 07:00 do 20:00 časova i subotom od 08:00 do 18:00 časova.

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije u zdravstvenoj  stanici Resnik radi od ponedeljka do petka u prepodnevnoj smeni od 07:00 do 14:30.

Specijalista ginekologije u zdravstvenoj stanici Resnik radi ponedeljkom popodne od 13:00 do 20:00 časova i sredom prepodne 07:00 do 14:30.

Ultrazvučni pregledi se redovno zakazuju od strane izabranog lekara i svakodnevno obavljaju u Zdravstvenim stanicama Doma zdravlja Rakovica na  Kanarevom brdu, Srpskih udarnih brigada 6 i Labudovom brdu, Oplenačka 40  svim danima u periodu od 07:00 do 20:00 časova.

Cilj Doma zdravlja je prevashodno zadovoljstvo pacijenata i da svi  zakazani pacijenti budu pregledani od strane doktora medicine, specijaliste  ginekologije, specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije.

 

 

 

Gledateljka se žali da vozila na autobuskoj liniji 35 saobraćaju neredovno i veoma retko. (Branka)

 

Primedbu gledateljke na  poštovanje reda vožnje na liniji 35 uputili smo Sekretarijatu za javni prevoz.

 

 

 

Gledateljka pita da li je moguće da će se spaljivati na groblju Lešće kućni ljubimci gde i ljudi. Nju zanima kako će biti to rešeno i organizovano? (Branka)

 

Iz JKP „Pogrebne usluge“ odgovaraju da se  radi  o dve potpuno samostalne i odvojene radne jedinice.  Iz ovog preduzeća navode da će sve biti potpuno odvojeno u svim segmentima.

 

 

 

 

Gledateljka ima 78 godina, slabo je pokretna, ima geronto domaćicu koja joj pomaže. Nije dobila penzionersku karticu  i pita da li može da bude dostava na kućnu adresu. Predlog gledateljke je da se  angažuju studenti koji bi  razdelili penzionerske kartice i tako zaradili novac. (Anđelka)

 

Predlog naše gledateljke Servisni centar grada Beograda prosledio je Fondu PIO.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana