Objavljeno: 30.09.2023. 10:17 Izmenjeno: 30.09.2023. 10:17

Ivankovačka ulica, GO Palilula.  Ova ulica je rekonstruisana, celom dužinom i kolovoz  i trotoar, oko drveća su ostale duboke rupe  i to pravi problem jer su tu parking mesta. Šest meseci je tako, gledateljka moli da se ti radovi završe. ( Olivera)   Iz JKP „Beograd put“ odgovorili su  da će radovi na navedenoj lokaciji  […]

Ivankovačka ulica, GO Palilula.  Ova ulica je rekonstruisana, celom dužinom i kolovoz  i trotoar, oko drveća su ostale duboke rupe  i to pravi problem jer su tu parking mesta. Šest meseci je tako, gledateljka moli da se ti radovi završe. ( Olivera)

 

Iz JKP „Beograd put“ odgovorili su  da će radovi na navedenoj lokaciji  biti obavljeni tokom ove nedelje.

 

Gledateljka zove sa Vračara, distribucija je poslala cirkularni dopis vlasnicima i zakupcima lokala da moraju da dostave nove ugovore, a da bi to moglo potrebna je dokumentacija. Problem je što sve mora da se dostavi skenirano i nema mogućnosti razgovora sa referentima. Ona pita kako stariji građani koji nisu vični u korišćenju savremenih telefona i računara da to dostave. Da li i gde postoji mogućnost da se lično dostave dokumenta? (Mirjana)

 

Odgovor Elektroprivrede Srbije:

 

Građani mogu da dostave potrebnu dokumentaciju lično u neku od poslovnica EPS AD.

Spisak poslovnica EPS AD po područjima može gledateljka pronaći na sajtu Elektroprivrede Srbije. U poslovnicama se mogu dobiti i sve informacije o potrebnoj dokumentaciji, koje se mogu pronaći i na sajtu EPS AD u rubrici obaveštenje za kupce.

 

 

Gledateljka pita da li može da se pokosi trava koja je na stazi između zgrada Nehruova 58 i Nehruova 42 , GO Novi Beograd? Trava je 1,5 metar, obratili su se Zelenilu ali do sada ništa nije urađeno (Danica)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su da navedena zelena površina nije u njihovoj nadležnosti. Servisni centar je prijavu dalje prosledio GO Novi Beograd i dobijen je odgovor da je pokrenut postupak inspekcijskog nadzora radi utvrđivanja  nadležnosti nad predmetnom površinom.

 

 

Gledateljka pita da li može da se otvori kapija na Bežanijskom groblju na strani gde staje autobus 70A , još pre 5-6 godina je zaključana i do danas je tako. Gledateljka moli  da se omogući prolazak građana, jer ako ulaze na glavnu kapiju mnogo je groblje veliko da bi stariji ljudi mogli da pešače toliko. (Milijana)

 

Iz JKP „Pogrebne usluge“ odgovaraju:

 

Iz uprave Novog bežanijskog groblja smo dobili informaciju da je pomenuta kapija zatvorena po nalogu inspekcije koja ju je označila kao nebezbednu. Sugrađani za ulazak na Novo bežanijsko groblje mogu koristiti kapiju kod okretnice autobusa 65, koja se nalazi u blizni.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana