Objavljeno: 25.09.2023. 14:31 Izmenjeno: 25.09.2023. 14:31

Gledalac pita kada će biti sanirana rupa nakon radova JKP BVK u Ulici Radomira Markovića u Jajincima? (Viber)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su da će nadležni reon vodovodne mreže u narednih sedam dana izvršiti popravku oštećenih instalacija nastalih usled kvara na uličnom cevovodu DN200 i oštećenu površinu vratiti u prvobitno stanje. […]

  1. Gledalac pita kada će biti sanirana rupa nakon radova JKP BVK u Ulici Radomira Markovića u Jajincima? (Viber)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su da će nadležni reon vodovodne mreže u narednih sedam dana izvršiti popravku oštećenih instalacija nastalih usled kvara na uličnom cevovodu DN200 i oštećenu površinu vratiti u prvobitno stanje.

 

Gledateljka zove već nekoliko puta i moli da se skloni suvo granje i iseče staro  suvo drvo na adresi Bulevar Mihajla Pupina 205 -207. Ekipe Zelenila nisu odnele granje iako je odgovor bio da jesu. ( Ana)

 

Odgovor JKP „Zelenilo Beograd“:

 

Izvinjavamo se, došlo je do nesporazuma.

 

Naš odgovor se odnosio na stablo ispred broja 207, u ulici Bulevar Mihajla Pupina, gde se radi o četinaru, smrči, koja je nagnuta, ali vitalna i zdrava i trenutno ne predstavlja problem za građane, ali ćemo ga pratiti.

 

Žalba sugrađanke se odnosila na suvo stablo hrasta u parku ispred broja 205, sa druge strane zgrade koje će u najskorijem vremenskom periodu biti isečeno.

 

Što se tiče grana, sve su uklonjene u prethodnom periodu, krupne, a sve što je bilo sitnije uklonjeno je u petak 22.09.2023. godine i odveženo sa lokacije. Sa gospođom koja je uputila prijavu, razgovarao je naš poslovođa i saznao da je gospođa prezadovoljna akcijom i učinkom.

 

Gledateljka se prijavila na samom početku za penzionersku karticu ali nikako ne dobija poruku da treba da je podigne. Kada će dobiti karticu i gde da se javi da podigne karticu? (Petra)

 

Ponavljamo odgovor Fonda PIO:

 

Penzionerske kartice su u postupku izrade i svi penzioneri koji su se prijavili mogu uskoro da očekuju poruku na telefonu kojom ih obaveštavamo kada i gde mogu da preuzmu svoju karticu. Sigurno je da će ih dobiti svi prijavljeni korisnici pre 1. oktobra, kada počinje primena kartica.

Gledalac se žali da ljudi i dalje rade na „crno“. On pita kako taj problem da se reši? (Radoje)

 

Kako nije reč o komunalnom problemu, preporučujemo gledaocu da se u vezi sa ovim pitanjem obrati Inspektoratu za rad, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije.

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana