Objavljeno: 20.09.2023. 12:38 Izmenjeno: 20.09.2023. 12:38

Bulevar Mihajla Pupina između brojeva 205 i 207, GO Novi Beograd. Gledateljka pita kada će biti odneto suvo granje koje stoji još od oluje i posečeno krivo trulo drvo. (Ana)     Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su da je obilaskom terena konstatovano da je stablo vitalno, blago nagnuto i nije za seču. Iz ovog […]

Bulevar Mihajla Pupina između brojeva 205 i 207, GO Novi Beograd. Gledateljka pita kada će biti odneto suvo granje koje stoji još od oluje i posečeno krivo trulo drvo. (Ana)

 

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su da je obilaskom terena konstatovano da je stablo vitalno, blago nagnuto i nije za seču. Iz ovog preduzeća dodaju da su grane sa ove lokacije uklonili u protekle dve nedelje.

 

Gledateljka pita kada će početi da se isporučuju penzionerske kartice na kućnu adresu? (Dragica)

 

Odgovor Fonda PIO:

 

Penzionerske kartice se neće isporučivati na kućnu adresu. Podela penzionerskih kartica je u toku i svi penzioneri koji su se prijavili mogu uskoro da očekuju poruku na telefonu kojom ih obaveštavamo kada i gde mogu da preuzmu svoju karticu.

 

 

Gledalac pita da li može pravnica iz državne ustanove da krivično goni radnika koji je prijavio inspekciji rada da radnici nisu prijavljeni,  da rade na crno i da nemaju platu 3-4 meseca. On pita da li može pravnica da traži listing poziva sa njegovog broja telefona? (Mile)

 

Prvo pitanje je pravne prirode te savetujemo gledaocu da se u vezi sa njim obrati advokatu. Na drugo pitanje gledaoca iz Telekoma Srbija su nam odgovorili  da se specifikacija odlaznih poziva, odnosno listing za fizička lica, izdaje  isključivo na zahtev potpisnika ugovora.

 

Gledateljka  je pohvalila Dom zdravlja Savski venac, doktorku opšte prakse Kalabić Snežanu, oftalmologa Julijanu Magdalenić i medicinsku sestru sa oftalmologije Snežanu, zbog ažurnosti, profesionalnosti i pre svega ljudskosti. Gledateljka je njihov pacijent 15 godina. (Mila)

 

Servisni centar grada Beograda pohvale naše gledateljke prosledio je Domu zdravlja „Savski venac“.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana