Objavljeno: 01.09.2023. 15:36 Izmenjeno: 01.09.2023. 15:36

Blok 70, GO Novi Beograd. Gledalac se žali na problem sa granama i drvećem koje je palo tokom oluje. On pita da li neko može da dođe i ukloni polomljene grane ? (Aleksandar)     Iz JKP “Zelenilo-Beograd“ su nam odgovorili da imaju u planu da od subote 02.09.2023.godine započnu radove na utovaru i odvozu […]

Blok 70, GO Novi Beograd. Gledalac se žali na problem sa granama i drvećem koje je palo tokom oluje. On pita da li neko može da dođe i ukloni polomljene grane ? (Aleksandar)

 

 

Iz JKP “Zelenilo-Beograd“ su nam odgovorili da imaju u planu da od subote 02.09.2023.godine započnu radove na utovaru i odvozu granjevine. Iz ovog preduzeća navode da su grane od oluje  uglavnom sanirane a ostatak je planiran u narednom periodu.

 

Gledalac pita zašto je ukinut u autobusima zvuk koji govori koja je sledeća stanica? To je dosta pomagalo turistima i slepim licima. (Budimir)

 

Pitanje i primedbu gledaoca uputili smo Sekretarijatu za javni prevoz. Po dobijanju traženih informacija, obavestićemo gledaoca.

 

 

Altina, GO Zemun. Gledateljku zanima ko nadgleda zgrade koje se grade, da li su ostavili prostor za parking? (Mirjana)

 

Odgovor Sek. za inspekciju, nadzor i komunikaciju:

 

Pri izdavanju građevinskih dozvola obuhvataju se i propisana parking mesta i isto je u nadležnosti organa za izdavanje građevinskih dozvola pri opštini ili gradu.

Inspekcijski nadzor u toku izgradnje vrši građevinska inspekcija.

 

 

Gledalac se žali na stanje u bolnici u Mladenovcu. On kaže da lift ne radi, da nema vode i da stolarija nije zamenjena. On pita da li može da se bolnica rekonstruiše i proširi? (Rodoljub)

 

Preporučujemo našem gledaocu da se u vezi navedenih primedbi i pitanja neposredno obrati Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana