Objavljeno: 23.08.2023. 13:49 Izmenjeno: 23.08.2023. 13:49

Naselje Sava Kovačević, GO Zemun. Gledateljka kaže da su iz JKP „Beograd put“ obećali pre mesec i po dana da će uraditi obaranje bankine na ovoj lokaciji zbog potreba osoba sa invaliditetom? (Iva)   Iz JKP „Beograd put“ odgovaraju da u skladu sa postojećim planom rada Službe za građevinsku operativu, očekuje se da će se […]

Naselje Sava Kovačević, GO Zemun. Gledateljka kaže da su iz JKP „Beograd put“ obećali pre mesec i po dana da će uraditi obaranje bankine na ovoj lokaciji zbog potreba osoba sa invaliditetom? (Iva)

 

Iz JKP „Beograd put“ odgovaraju da u skladu sa postojećim planom rada Službe za građevinsku operativu, očekuje se da će se radovi na pomenutoj lokaciji obaviti najkasnije do 31.08. Iz ovog preduzeća dodaju da su sve raspoložive ekipe na terenu i rade punim kapacitetima po planu rada. S obzirom na obim posla,  iz JKP „Beograd put“ mole gledateljku za strpljenje i razumevanje.

 

Gledateljka pita kada će naselje Manić u Barajevu dobiti gradsku vodu umesto bunara? ( Ana)

 

Odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

 

Naselje Manić u Barajevu pripada zoni vodosnabdevanja za koju je neophodno realizovati rezervoar „Vis“ iz koga će se snabdevati potrošači ovog naselja.

Da bi se realizovao rezervoar „Vis“ i vodovodna mreža u naselju Manić prethodno je potrebno da se završi izgradnja rezervoara „Vrapče brdo“ iz koga je planirano odvajanje primarnog cevovoda do rezervoara „Vis“ za vodosnabdevanje naselja Manić.

Drugim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koje je usvojila Skupština grada Beograda, planirano je sprovođenje javne nabavke za izvođenje radova na završetku izgradnje rezervoara Vrapčije brdo i Brđanski kraj u Barajevu, a realizacija rezervoara „Vis“ će se planirati narednim programima.

 

Kornatska 73, GO Palilula. Gledalac se žali da na ovoj lokaciji curi voda skoro celom polovinom ulice. (Milutin)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su da je problem prijavljen i po nalogu broj 2-13059 ekipa JKP BVK će intervenisati u najkraćem mogućem roku.

 

 

Gledalac pita kada će biti asfaltirana Ulica Dragoljuba Pavlovića u opštini Sopot? Sada je nasut samo tucanik. (Radivoje)

 

Iz JP „Putevi Beograda“ dobili smo odgovor da predmetna ulica nije u Programu radova Sekretarijata za saobraćaj za 2023. godinu. Radi dobijanja dodatnih informacija pitanje smo dalje prosledili GO Sopot.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana