Objavljeno: 16.08.2016. 11:30 Izmenjeno: 16.08.2016. 11:30

Voždovac, Skendera Kulenovića 4 – gledateljka moli da se ponovo izađe na teren i da neko nadležan pokuša da drugačije postavi rampu uz ulazne stepenice na ovoj adresi, jer je postojeća rampa strma i teško može da se koristi.   Iz JP „Gradsko stambeno odgovorili su nam da se gledatelja Smiljana istim povodom obraćala i […]

Voždovac, Skendera Kulenovića 4 – gledateljka moli da se ponovo izađe na teren i da neko nadležan pokuša da drugačije postavi rampu uz ulazne stepenice na ovoj adresi, jer je postojeća rampa strma i teško može da se koristi.

 

Iz JP „Gradsko stambeno odgovorili su nam da se gledatelja Smiljana istim povodom obraćala i ovom preduzeću 11.09.2013. godine zahtevom za ugradnju rampe za osobe sa invaliditetom. Pomenuti zahtev nije bio overen pečatom predsednika skupštine stanara, ali su ekipe JP „Gradsko stambeno“ ipak izašle na teren i 2.10.2013. godine odgovorili su podnosiocu zahteva da ne postoje tehnički uslovi za izradu predmetne rampe, po Pravilniku o tehničkim standardima pristupačnosti (Sl. Glasnik RS br. 19/2012). Shodno tome, nisu u mogućnosti da izađu u susret zahtevu gledateljke i reše njen problem, jer za to nisu ispunjeni kako zakonski, tako ni bezbednosni uslovi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana