Objavljeno: 12.08.2016. 12:32 Izmenjeno: 12.08.2016. 12:32

Ponovo se javio gledalac sa Vračara koji ne može da zakaže pregled kod oftalmologa u KBC Zvezdara. U stvari, to ne može da uradi njegov lekar opšte prakse, jer nema liste pregleda. Gledalac, inače nije pokušao da direktno zakaže pregled u toj zdravstvenoj ustanovi.   Odgovor KBC Zvezdara na pitanje postavljeno 5.8. – Gledalac sa […]

Ponovo se javio gledalac sa Vračara koji ne može da zakaže pregled kod oftalmologa u KBC Zvezdara. U stvari, to ne može da uradi njegov lekar opšte prakse, jer nema liste pregleda. Gledalac, inače nije pokušao da direktno zakaže pregled u toj zdravstvenoj ustanovi.

 

Odgovor KBC Zvezdara na pitanje postavljeno 5.8.

– Gledalac sa Vračara žali se da ne može elektronski da zakaže kod oftamologa u Gradskoj bolnici, jer kad je njegova doktorke to pokušala dobijen je odgovor „lekari nisu dali svoje termine“. Šta to znači i na koji način može da zakaže pregled?

Svi specijalisti u obavezi su da do desetog u mesecu daju elektronske termine za sledeći mesec, koji su vidljivi u sistemu IZIS.

O tačnim datumima termina za svakog specijalistu posebno, građani se mogu informisati na portalu MojDoktor http://[www.mojdoktor.gov.rs ].

Zakazivanje se vrši elektronskim putem, a termini su dati u skladu sa kadrovskim kapacitetima i mogućnostima Klinike za očne bolesti u ovom trenutku. Klinika za očne bolesti pored novozakazanih ambulantnih pregleda obavlja i kontrolne preglede za pacijente sa unapred definisanim terminima, – kaže se u odgovoru direktora Klinike za očne bolesti KBC Zvezdara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana