Objavljeno: 11.04.2023. 15:44 Izmenjeno: 11.04.2023. 15:44

Gledalac se žali da mu je u februaru naplaćena jeftina struja kao skupa. Kasnije se pokvarilo brojilo i sada meri samo jeftinu struju. Uputio je reklamaciju na Banovom brdu, rekli su da će poslati ekipu ali do danas nema nikog. (Dragan)     Iz Elektrodistribucije Srbija smo dobili odgovor:   Dana 10.4.2023. godine, ekipa Službe […]

Gledalac se žali da mu je u februaru naplaćena jeftina struja kao skupa. Kasnije se pokvarilo brojilo i sada meri samo jeftinu struju. Uputio je reklamaciju na Banovom brdu, rekli su da će poslati ekipu ali do danas nema nikog. (Dragan)

 

 

Iz Elektrodistribucije Srbija smo dobili odgovor:

 

Dana 10.4.2023. godine, ekipa Službe za održavanje mernih mesta Ogranka Elektrodistribucija Banovo brdo izašla je na navedenu adresu u ulici Aleksandra Vojinovića br. 98a i konstatovala je da je merni uređaj neispravan. Odmah po otvaranju naloga zamene neispravnog brojila, u najkraćem roku, ekipa Službe za održavanje mernih mesta će izvršiti zamenu mernog uređaja na navedenoj adresi.

 

 

 

 

Izlaz Kružnog puta prema Petlovom brdu, GO Rakovica. Automobilima prolaze  stalno, a nema nikakvog pešačkog prelaza ni „ležećeg policajca“. Gledalac kaže da tu automobili jure, ne mogu pešaci da pređu ulicu, a pogotovu je opasno za đake i decu . (Milan)

 

Predlog našeg gledaoca za obeležavanje pešačkog prelaza i postavljanje „ležećeg policajca“ na ovoj lokaciji prosledili smo Sekretarijatu za saobraćaj. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

 

Gledateljka pita za stanove za izbegla i raseljena lica na Novom Beogradu. Trebalo je odavno da započnu radove na njihovoj izgradnji , ali iz nepoznatih razloga je to stopirano. Zašto? ( Slađana)

 

Kako nije reč o komunalnom problemu, preporučujemo gledateljki da se za dobijanje traženih informacija neposredno obrati Komesarijatu za izbeglice i migracije Republike Srbije.

 

 

 

Gledateljka pita kada će da se renovira Dom zdravlja u Šilerovoj ulici?

(Snežana)

 

Pitanje gledateljke uputili smo DZ Zemun. Po dobijanju odgovora, gledateljka će biti informisana o istom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana