Objavljeno: 22.03.2023. 14:50 Izmenjeno: 22.03.2023. 14:50

Kada će početi gradnja mosta na Dunavu kod Ada Huje? (pitanje sa Vibera)   Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji mosta na Dunavu, kod Ada Huje.     Gledateljka prijavljuje smeće na prilazima Beogradu […]

Kada će početi gradnja mosta na Dunavu kod Ada Huje? (pitanje sa Vibera)

 

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da programom uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu Direkcija nema planiranih aktivnosti na izgradnji mosta na Dunavu, kod Ada Huje.

 

 

Gledateljka prijavljuje smeće na prilazima Beogradu od Žarkova do groblja Orlovača. Niko nije platio kaznu za izručen kamion smeća kraj puta. Gledateljka pita  da li mogu da se uvedu stroge kazne za takvo delo? Da li mogu da se organizuju ljudi da počiste to? ( Milka)

 

Odgovor opštinske komunalne inspekcije GO Čukarica:

 

Kako se radi o veoma dugoj ulici, molimo gledateljku da precizira lokaciju, koordinatama ili obeležjem u blizini kog kućnog broja je deponovan otpad, kako bi inspekcija mogla da preduzme mere.

 

Boleč ispiranje cevi, svakih 4 ili 5 meseci se ispiraju cevi od 7 ujutro do 7 uveče. Gledalac pita zbog čega se toliko ispiraju cevi? (Bojan)

 

Pitanje gledaoca smo prosledili komunalnom preduzeću JP „Vodovod i kanalizacija Grocka“. Po dobijanju odgovora, gledaoca ćemo informisati o istom.

 

 

 

Gledalac pita li može Komeserijat za izbeglice da objasni koje opštine trenutno imaju akcije za kupovinu kuća ? ( Ljuba)

 

 

Kako nije u pitanju komunalni problem, preporučujemo da se gledalac u vezi sa navedenim neposredno obrati Komesarijatu za izbeglice i migracije Republike Srbije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana