Objavljeno: 01.02.2023. 12:02 Izmenjeno: 01.02.2023. 12:02

MM Lug, ul.Milana Srdoča 46 – Gledateljka kaže da su joj radnici u  decembru  prilikom odnošenja smeća polomoli poklopac na kanti.Zvala je  pogon čistoće u Milana Rakića da dobije novu kantu ili poklopac ali su  joj rekli da nije završen tender za nabavku. Pita kada će biti gotov  tender I kada će  dobiti nove kante […]

MM Lug, ul.Milana Srdoča 46 – Gledateljka kaže da su joj radnici u  decembru  prilikom odnošenja smeća polomoli poklopac na kanti.Zvala je  pogon čistoće u Milana Rakića da dobije novu kantu ili poklopac ali su  joj rekli da nije završen tender za nabavku. Pita kada će biti gotov  tender I kada će  dobiti nove kante jer u istoj ulici je oštećen  veliki broj kanti? (Marina)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

Ekipa JKP „Gradska čistoća“ je izašla na teren i rešila problem.

 

Između ulica Serdar  Janka Vukotića i Ljubomira Ivkovića Šuce na Petlovom brdu najazi  se  park koji 5 godina niko ne održava. Samo građani koji žive u blizini parka pokupe lišće. Park je velik, lep ali je tužno koliko je neodržavan.(Slavica)

 

Odgovor JKP Zelenilo Beograd:

 

Obaveštavamo Vas da je u toku skupljanje  lišća i granja sa navedene lokacije, veći deo će biti odnet do kraja dana, preostali u narednom periodu u zavisnosti od vremenskih prilika i u skladu sa dinamikom radova JKP „Zelenilo-Beograd“.

 

Ul.Brane Ćosića 16 – Gledateljka kaže da su u petak radnici Gradske čistoće nasumice delili kante i da ih mnogi u ulici nisu dobili. Pita  kada će kante svima biti podeljene? (Jasminka)

 

Iz JKP Gradska čistoća odgovaraju:

 

Sugrađanima koji nisu u trenutku podele kanti bili kod kuće, ekipe JKP „Gradska čistoća“ će naknadno dostaviti kante u najkraćem vremenskom periodu.

 

Milosava Zarića, Pantina jaruga, nesto su poceli da rade pa su stali, kada ce da bude zavrseno? (Tonka)

 

Po ovom pitanju gledateljka je više puta dobila odgovor od strane GO Barajevo i Beokoma  i isti može pogledati  na sajtu Studija „B“

 

Pančevo – Gledalac je pre par godina imao mozdani udar, sada ima posledice I resenje da je invalidno lice prve kategorije, bez ikakvih prihoda, s tim u vezi je njegovo pitanje  od čega da živi ako nema posla, a moze da radi samo u sedecem položaju? (Aleksandar)

 

Beokom je pitanje prosledio Gradu Pančevu I po dobijanju odgovora gledalac će sa istim biti upoznat

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Delimično oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana